Непристойно поведение! Слави се изгаврил с 13-годишно момиче

Гологлавият водещ обидил невръстна кандидатка за слава

13-годишната Александра от Пеник излязла разплакана от кастинга за „Гласът на България“, пише „България днес”, цитиран от novini.bg.

Слави обижда кандидатите за слава

Момичето дошло на прослушването от Перник в Благоевград заедно с майка си и понеже от години ходела при музикален педагог била сигурна в себе си.
Ентусиазмът й обаче бързо секнал, когато Слави Трифонов се сопнал насреща й.
„Какво си дошла тук с тежи черни дрехи на тази жега? Дай да те видим какво можеш да пееш и без Адел, че ми писна да слушам тези песни”, разярено наредил Трифонов.
Ошашавеното дете се представило с народна песен, а Дългия, като виден музикален критик констатирал, че от извивките на Александра го заболяла главата.
Майката на момичето се видяла в чудо след като дъщеря й излязла разплакана от кастинга и плахо я попитала: „Наистина ли не мога да пея?”
Това обаче не е единствения случай, когато гологлавия водещ проявява агресия към участници в шоуто.
Водещият редовно секвал ентусиазма на кандидат-певците, като подмятал реплики от рода: „И ти ли искаш да пееш чалга”, а най-много се надъхвал, когато някой запеел негова песен.
„Да си ме чул да пея така?”, скарал се Трифонов на младеж от Кюстендил, пишат от lifestyle.bg.
Парсата обаче обирал Евгени Димитров – Маестрото, който се мъчел да замазва изцепките на злобния си шеф като успокоявал наруганите.

4 коментара
 1. Ivo Filipov Hristov казва

  1-vo –neznam koy e pisal tazi statiq no pravopisut e prosto smeshen…
  2-ro–- definiciq za izgavril shte vi potrqbwa.
  3-to –- Slavi nito e narushil nqkoy zakon nito nishto…izkazal e mnenie apak wie dobre izopachawate…..(smeshni ste) ;).

 2. Betty Stahp казва

  Много ми е смешно когато обвиняват някой,че е груб,само защото си е изказал мнението.(:

 3. Proicho Karaivanov казва

  Толкова му е акъла и то да му е за първи път да го боднеш на китка на иво мога да кажа не е важно как си го написал а какво си написал.Мнение да ,но не с каруцарски език на това хората му казват простотия.

 4. Svetlio Rangelow казва

  Лично бях на кастинг в същия ден, не смятам, че се представих блестящо, но въпреки изпълнението ми господата Трифонов и Димитров бяха много акуратни в преценката си и нямаше ни най-малък намек за гавра или подобно злонамерено поведение… Даже напротив, проведе се един спокоен и целенасочен диалог.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.