март 29, 2024

На Михаил Билалов не му остава още много като водещ на „Стани богат“

https://kliuki.net/kliuki/na-mihail-bilalov-ne-mu-ostava-oshte-mnogo-kato-vodesht-na-stani-bogat/167047 Kliuki.net
На Михаил Билалов не му остава още много като водещ на „Стани богат“

Вече му търсят заместник

Оказва се, че Михаил Билалов съвсем скоро ще е аут от „Стани богат“.

Източници от кухнята на предаването издават, че той ще продължи да води до Нова година, след което на неговото място ще седне друг. Към днешна дата медията е в търсене на заместник.

За момента не е ясно кой ще седне на мястото на актьора, който се изявяваше като водещ на „Стани богат“. Текат усилени кастинги да намиране на заместник, който да поеме щафетата от следващия тв сезон

При все, че седна на стола на Ники Кънчев преди четири години, Михаил Билалов определено не успя да накара зрителите да го забравят или пък да блесне с нещо. Хората така и не свикнаха с присъствието му в студиото и не спират да се чудят защо Ники Кънчев бе сменен.

В социалната мрежа Фейсбук дори се появи група „Да изгоним Михаил Билалов от „Стани богат““, която очевидно ще постигне целта си.

Целта на медията е мястото на Билалов да бъде заето от ново свежо лице, което зрителите да припознаят като водещ на предаването, без да го сравняват с Ники Кънчев. Със сигурност тази задача няма да е никак лесна, а мнозина дори се запитаха дали изобщо е възможна.

Като цяло от bTV нямат оплаквания от работата на Билалов, но отбелязват, че откакто Ники Кънчев се е върнал на екран с „Голямото преследване“, излъчвано по същото време, се налага да се отвърне подобаващо на конкуренцията. Засега залагат на идеята да предизвикат зрителския интерес с нов водещ.

Билалов също не държи да остане на всяка цена, още повече, че той е зает в различни проекти в киното и театъра, които създават сериозни затруднения на екипа в организирането на графика за снимките на предаването. Работата му е свързана с множество пътувания из страната.

Освен това той често е в Мелник и Сандански, където снима новия сериал на БНТ „Вина“ и когато тръгне на екран, Билалов може да се окаже лице на две телевизии. В БНТ нямат нищо против, но за bTV това е недопустимо.

Записите на „Стани богат“ с Михаил Билалов ще бъдат излъчени до Нова година, което означава, че дотогава медията трябва да е открила заместник. Запознати разкриват, че новият тв сезон започва към края на февруари, следващата година.

Източник: Уикенд