април 27, 2024

Натали Трифонова лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е блондинката – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/natali-trifonova-lasna-s-naedryalo-koremche-bremenna-li-e-blondinkata-snimki/162903 Kliuki.net
Натали Трифонова лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е блондинката – Снимки)

Синоптичката се появи с набъбнало коремче като на бременна в 5-ия месец жена

Бременна ли е Натали Трифонова е въпросът, който напоследък вълнува зрителите на бТВ.Отскоро те забелязват наедрялото коремче на красивата и дългокрака синоптичка, което не е характерно за нейната фигура с манекенски мерки.

Потрбител на сайта за светски новини Хотарена изпратил читателски сигнал до медията и изказал подозренията си, че Натали е в петия месец и не можа вече да прикрива набъбналите си форми докато е в ефир и води прогнозата. Като подкрепил твърденията си с актуални снимки на блондинката.Натали Трифонова лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е блондинката – Снимки)

[caption id="attachment_178811" align="aligncenter" width="196"]Натали Трифонова лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е блондинката – Снимки) - Снимка 2 Блондинката показа наедряло бременно коремче
Снимки: Хотарена.нет[/caption]

На фотосите наистина се вижда, че стомахът на дългокраката красавица е наедрял и наистина не е неприсъщ за иначе безупречната й фигура.

В последно време блондинката се снима само от талията нагоре, а при направената проверка из профилите й в социалната мрежа лъсват и други нейни снимки с поналелите й се форми, които са споделени от нейни колеги. [caption id="attachment_178808" align="aligncenter" width="565"]Натали Трифонова лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е блондинката – Снимки) - Снимка 3 Снимка: Инстаграм[/caption] В загадка остава обаче кой е таткото на бъдещото бебе. След като синоптичката се раздели с Доан Хасан, който й бе дългогодишен приятел се чуха слухове за нейна връзка с влиятелна личност по високите етажи на властта и то на най-високото ниво. А читателите на сайта се питат кой всъщност е бащата, дали Натали не се е похвалила вече на някоя от колежките си и дали няма да потъне вдън земя когато роди за да не се разбере истината.