април 27, 2024

Наско от Женени от пръв поглед призна: Антония ми вика твърде много

https://kliuki.net/kliuki/nasko-ot-zheneni-ot-prav-pogled-prizna-antoniya-mi-vika-tvarde-mnogo/146538 Kliuki.net
Наско от Женени от пръв поглед призна: Антония ми вика твърде много

Наско от Женени от пръв поглед разкри, че той и Антония са имали жесток скандал след връщането си от БарселонаНаско от Женени от пръв поглед не се чувства комфортно от поведението на съпругата си

Наско от Женени от пръв поглед призна, че Антония му крещи твърде много и това не го кара да се чувства добре. В интервю за Нова ТВ може би най-срамежливият участник разкри кое качество в съпругата си не харесва. Очевидно смутеният Атанас първоначално замълча, но окуражен от водещата на предаването, изтърси, че Антония му вика твърде много и го критикува.

[caption id="attachment_92039" align="alignleft" width="300"]Наско от Женени от пръв поглед разкри, че Антония не спира да му крещи Наско от Женени от пръв поглед разкри, че Антония не спира да му крещи[/caption]

Очевидно думите му не се харесаха на съпругата му и тя побърза да замаже положението, че това не се случва чак толкова често. А притесненият Наско обясни, че винаги за виковете й си имало причина. Признанието му за пореден път потвърди съмненията на зрителите на Женени от пръв поглед, че жена му се опитва да го командори и явно успява.

Това си пролича още по време на медения им месец в Барселона, когато Антония не спря да мрънка, че Наско не й обръща достатъчно внимание, че не се държи както трябва с нея и какво ли още. Поведението й определено не се хареса на феновете и те не го скриха. Много от онлайн потребителите дори посъветваха Наско да се разведе възможно най-скоро с постоянно мрънкащата си жена и да си намери нова, по-добра.

Двамата дори са имали жесток скандал след връщането си от Барселона, призна и Антония. По всичко личи обаче, че са успели да превъзмогнат търканията си, тъй като все още са семейство. И появилите сее слухове, че се развеждат, не отговарят на истината. Поне засега.