април 26, 2024

Надя на Коцето бременна в пети месец, но се крие

https://kliuki.net/kliuki/nadya-na-koceto-bremenna-v-peti-mesec-no-se-krie/146600 Kliuki.net
Надя на Коцето бременна в пети месец, но се крие

Надя на Коцето е бременна за втори път, този път ще е момчеНадя на Коцето не излиза от дома им, за да запази в тайна бременността си

Надя на Коцето отново е бременна! Сладураната очаква второ дете от половинката си като вече дори е в петия месец. Близки до двойката издадоха щастливата новина, а бъдещият татко е на седмото небе от радост. Нещо повече, Коцето изобщо не искал да крие щастливата новина и искал час по-скоро да я разгласи на всички.

[caption id="attachment_92329" align="aligncenter" width="300"]Надя на Коцето е бременна в петия месец Надя на Коцето е бременна в петия месец[/caption]

Съпругата му обаче предпочитала да крият колкото се може по-дълго новината, от суеверие. Хубавото Наде се притеснявала от зложелатели, които ще завидят на щастието им с певеца. Поради тази причина сладураната дори не излиза от дома им, за да не се види коремчето й, научиха от hotarena.net. Бъдещите родители са споделили само пред най-близките си хубавата вест.

Освен, че Надя е в петия месец, вече е ясен и полът на бебето. За радост на Константин вторият им наследник ще е момче, като певецът дори вече е решил какво име ще му даде. Звездата иска синът му да носи името на баща му и затова ще го кръсти Иван.

Първото дете на двойката - дъщерята Мариана, пък е кръстена на майка му. Малката се появи на бял свят през 2011 година, малко след сватбата на родителите си. А изпълнителят в последната половин година не спираше да разправя как той и Надя страшно много искат да си имат още едно дете и затова усилено работят по въпроса. Очевидно мечтата им е на път да стане реалност.