март 29, 2024

Нагло! Меган Маркъл излъгала за тайната сватба с Хари (Актрисата си измислила и отнемането на паспорта от кралското сейемство - Скандални разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/naglo-megan-markal-izlagala-za-taynata-svatba-s-hari-aktrisata-si-izmislila-i-otnemaneto-na-pasporta-ot-kralskoto-seyemstvo-skandalni-razkritiya/162856 Kliuki.net
Нагло! Меган Маркъл излъгала за тайната сватба с Хари (Актрисата си измислила и отнемането на паспорта от кралското сейемство - Скандални разкрития)

Меган Маркъл излъгала и за тайната сватба, и за отнетия паспорт

"Толкова за "конфискувания" паспорт! Меган Маркъл пътувала 13 пъти зад граница, въпреки твърдението ѝ, че документите ѝ били "конфискувани"." Под това заглавие британският в. "Дейли мейл" коментира обвиненията, хвърлени от страна на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в скандалното интервю с Опра Уинфри, което разтърси Великобритания. Меган Маркъл е направила поне 13 пътувания зад граница след като стана известна връзката ѝ с принц Хари - независимо от твърденията, че паспортът ѝ бил конфискуван, след като тя "влязла в семейството", пише "Дейли мейл". Херцогинята на Съсекс заяви пред Опра, че "предала" паспорта си и шофьорската си книжка, след като била "приета в семейството" през 2016 г. В скандалното интервю Меган заяви: "Когато влязох в семейството, беше последният път, когато видях своя паспорт, шофьорската си книжка, ключовете - всичко ми беше иззето". [caption id="attachment_178555" align="aligncenter" width="560"]меган маркъл интервю Снимка: Daily Mail[/caption] 39-годишната Меган искаше да внуши, че не е виждала паспорта си до момента, когато двамата с Хари напуснаха двора и се преместиха в Калифорния. Стана ясно, обаче, пише "Дейли мейл", че херцогинята на Съсекс е пътувала до 13 чужди държави като туристка от момента, в който започна да излиза с принц Хари, до септември 2019 - когато двойката излетя за Италия, за да присъства на сватбено тържество. А през януари на следващата година двамата обявиха, че напускат кралския двор. На Острова припомнят, че единственият британец, на когото не са необходими лични документи за пътуване в чужбина, е кралицата. Всички останали членове на кралското семейство трябва да представят паспорти при пътуванията си. Оказа се. че и „тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от личен разговор с архиепископа на Кентърбъри. Това заяви висш духовник, който разследва казаното от херцогинята, предаде Нова. Маркъл заяви в интервю пред Опра, че двамата с Хари са сключили таен брак три дни преди пищната церемония, на която зрители от цял свят станаха свидетели. „Меган е американка, тя не разбира. Не е имало никаква тайна сватба. Това е бил един най-обикновен личен разговор”, заяви духовникът. Той сподели, че след това изказване е получил много заявки за „лични церемонии”, които не е имало как да изпълни. Свещеникът твърди още, че изказването е породило голямо объркване и много двойки са искали обяснение от архиепископа. „Това постави нас, свещениците, в трудна позиция по отношение на това какво представлява сватбата за Англиканската църква. Трябва ли в тези времена на пандемия да отменим изискването за свидетели? Можем ли да правим частни сватби в задните дворове? Бракът стана ли просто един договор, подписан и с църквата”, пита духовникът.