април 19, 2024

Нагли! Меган и Хари прецакаха Spotify, отказват да изпълняват договора си (Компанията губи 650 000 на минута заради херцозите – Всичко за скандала)

https://kliuki.net/kliuki/nagli-megan-i-hari-precakaha-spotify-otkazvat-da-izpalnyavat-dogovora-si-kompaniyata-gubi-650-000-na-minuta-zaradi-hercozite-vsichko-za-skandala/165764 Kliuki.net
Нагли! Меган и Хари прецакаха Spotify, отказват да изпълняват договора си (Компанията губи 650 000 на минута заради херцозите – Всичко за скандала)

Принц Хари и Меган Маркъл прекрачиха всички граници

Херцозите на Съсекс толкова са се взели на голямо, че не се спират пред нищо, за да осъществят болните си амбиции. По последна информация двамата не изпълняват ангажиментите си към един от партньорите си – Spotify. И макар че са се договорили с компанията да представят актуално съдържание, на практика са отсвирили всякакви ангажименти. Така принц Хари и Меган Маркъл реално носят рекордни загуби на "началството". [caption id="attachment_191939" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари и Меган Маркъл съсипаха Spotify Принц Хари и Меган Маркъл съсипаха Spotify
Снимка: Фейсбук[/caption] 650 000 долара на една минута – такава е цената на тяхното неадекватно за пазара поведение. Като причина двамата посочват, че Spotify е добър разпространител на невярна информация. Въпреки това, изглежда, няма да направят нищо по въпроса, за да изчистят името на компанията. Дори напротив – ще я закопаят още повече. На практика до момента те са изпълнили само няколко подкаста с по 35 минути съдържание. Предвид колосалните хонорари, които прибраха за ангажимента, работата им е крайно недостатъчна. На всичкото отгоре Меган и Хари не се стесняват и да оплюват доброто име на компанията. И вместо да сътрудничат за преодоляване на кризата, която сами са създали, скачат срещу тези, които ги водят напред. Проектът на услугата само за миналата година носи рекордни загуби от по 650 000 за всяка минута, коментира tialoto.bg, позовавайки се на The Sun.