март 29, 2024

Навръх сватбата му: Златка върна снимките с Благой (Плеймейтката съсипана от събитието)

https://kliuki.net/kliuki/navrah-svatbata-mu-zlatka-varna-snimkite-s-blagoy-pleymeytkata-sasipana-ot-sabitieto/166440 Kliuki.net
Навръх сватбата му: Златка върна снимките с Благой (Плеймейтката съсипана от събитието)

Навръх сватбата на Благой Георгиев, Златка Райкова върна снимките с Благой в Инстаграма си, видя Kliuki.net.

Буквално преди броени дни русата секс бомба изтри всички снимки с настоящия си тъпкач Карен Хачатрян, а тези с Благой Георгиев – Джизъса изненадващо се появиха в инстаграма й. В същото време футболистът миналия ден се венча за новата си избраница – богаташката наследница Полина.

„Тя все още има чувства към Джизъса, обаче е с Карен за отмъщение и защото се държи добре с нея, глези я, но няма по-сериозни планове с него” – коментираха от обкръжението на красавицата.

Около седмица пазарджиклийката не публикуваше никакви фотоси с Карен, а започна отново да рекламира дрехите си, които бе спряла да предлага, защото бе увлечена от почивките и подаръците на смуглия младеж, който е с 10 г. по-малък от нея. Източниците ни твърдят, че плеймейтката и Хачатрян са имали временна раздяла.

Плеймейтката се хвана с арменеца за да натрие носа на неверния Джизъса, но не искала да задълбочава отношенията си със смуглия мачо.

Пазарджиклийката давала вид, че не е разстроена от неверния си бивш, но всъщност доста страдала и преживявала от разрива в отношенията им. Тя не можела да се примири, че е заменена от друга жена, защото е свикнала тя да зарязва мъжете, а към Джизъса имала чувства и смятала, че ще го промени. Връщането на снимките с бившия футболист също навежда на мисълта, че русото изкушение все още таи надежди, че някой ден може да се събере с бащата на сина си, въпреки сватбата му.

„Кажете ми, че няма карма! В колко кревати на женени мъже е била Златка, колко бащи са оставили децата си заради нея, сигурно и тя не може да преброи. Жената - емблема на златотърсачките се надяна на футболист да го издържа. Хем парите й харчеше, хем дете й направи, хем накрая я заряза заради по-млада и по-богата! Направо я заби в земята!” – коментират из социалните мрежи съдбата на блондинката.