април 19, 2024

Мъжът на Мария си взе Бентлито (Подаръкът й за РД бил за временно ползване)

https://kliuki.net/kliuki/mazhat-na-mariya-si-vze-bentlito-podarakat-y-za-rd-bil-za-vremenno-polzvane/166394 Kliuki.net
Мъжът на Мария си взе Бентлито (Подаръкът й за РД бил за временно ползване)

Луксозното Бентли на Мария е обявено за продажба, видя Kliuki.net.

Заралийката получи колата за рождения си ден, който беше на 13 януари, но половин година по-късно вече трябва да се раздели с него. Возилото е обявено за продажба от автокъщата на мъжа й Мирослав.

Желаещи да се бръкнат с 450 бона не липсват, но все още няма купувач, готов да извади сериозната сума. През януари Мара се похвали с подаръка за 40-я си рожден ден като публикува куп видеа и снимки с луксозната кола, която се оказа само за временно ползване.

„Миро вкарва автомобили от чужбина, на малко километри, които шофират той и жените му. Регистрира ги на името на фирмата си, дава ги на жените си за 2-3 месеца, колкото да им се порадват, а после ги обявява за продажба“, разкриват запознати с делата му.

Точно такъв е бил случаят и с Мария, която никога не е била собственик на Бентлито, макар да се скъсваше да се хвали как й е подарено за 40-я й рожден ден. Нищо такова няма.

По същия начин Миро е процедирал и с първата си жена, която също караше оборотни коли, уж подарък, но към днешна дата се придвижва със старо, очукано БМВ.

Източник: Уикенд