март 29, 2024

Мис България Роси Иванова е съсипана

https://kliuki.net/liubopitno/mis-balgariya-rosi-ivanova-e-sasipana/166313 Kliuki.net
Мис България Роси Иванова е съсипана

Залитна по алкохола и дрогата

Една от най-красивите родни миски Роси Иванова е съсипана.

За това свидетелстват нейни съграждани от Русе, които я видели да обикаля из магазините в потресаващ вид.

Не само, че към днешна дата видът й не е блестящ, а направо е състарена и амортизирана, твърдят очевидци. Според мнозина причина за този й вид е нездравословния живот, който водеше преди години. При все, че тя бе една от най-красивите миски по всичко личи, че славата и стресът, не са й се отразили никак добре.

Мис България Роси Иванова е съсипана

Поради тази причина Роси Иванова посегна към наркотиците и започна да ходи по купони, на които оставаше до ранни зори. За всеки е ясно, че съчетанието от алкохол и кокаин е съсипващо, дори убийствено и тя е живото доказателство за това.

При все, че красавицата отрича да е пристрастена към тези вещества, мълвата носи, че преди време се лекувала от зависимостта си в испанска комуна.

Според едно от предположенията пък, причината Мис България 2005 да съсипе живота си, се оказал млад и успешен банкер. Преди години той заминал за Щатите и я поканил да го последва. Тя не направила това, но въпреки всичко не успяла да преодолее раздялата им. Така от мъка по него посегнала към алкохола и кокаина.

Започнала да изпада в много тежки депресии и дори не помнела как са минали последните й дни. Животът й се превърнал в истински ад, тъй като не минавал и ден, в който да не посегне към тези гадости.

Към днешна дата от усмихнатото и лъчезарно момиче не е останала никаква следа.

Източник: Уикенд