март 28, 2024

Мис България Радинела Чушева след критиките за визията й: Снимките от конкурса са лоши, фотографът е виновен! (Вижте как се обяснява)

https://kliuki.net/kliuki/mis-balgariya-radinela-chusheva-sled-kritikite-za-viziyata-y-snimkite-ot-konkursa-sa-loshi-fotografat-e-vinoven-vizhte-kak-se-obyasnyava/158729 Kliuki.net
Мис България Радинела Чушева след критиките за визията й: Снимките от конкурса са лоши, фотографът е виновен! (Вижте как се обяснява)

Мис България Радинела Чушева заяви, че изглежда зле на конкурса заради лошите снимки

23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото. "Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България" - репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси", сподели Радинела Чушева пред Bulgaria ON AIR. Новата ''Мис България'' подчерта, че в регламента на този конкурс не е забранено да имаш корекции, татуировки, белези... И призна, че ако е имало подобни забрани в конкурса, нямаше да се включи в кастинга. "Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя, запитана за корекциите за разкрасяване по себе си. Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции. [caption id="attachment_158482" align="aligncenter" width="376"]Мис България Радинела Чушева Колаж: Клюки.нет[/caption] В момента тя е студентка по журналистика в УНСС и изобщо не се трогва от масовото неодобрение. "Много благодаря на всички за подкрепата! Благодаря на журито, че ми се довери. Благодаря на организаторите, защото ме научиха на много! Истински щастлива съм! Относно лошите коментари - те винаги ще са приети с усмивка. Защото смятам, че Мис България трябва да бъде комплекс от много качества. Класа, маниери, интелект, поведение и умението да говориш пред публика. И смятам, че точно с това спечелих любовта на журито! Определено снимките са лоши, винаги изкарват неверни визии за нещата. Но който ме познава и подкрепя, благодаря от сърце!", каза Радинела. "Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките - баланс в живота", сподели тя. "Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим...", откровена е Радинела, пише Hotarena.net.