април 20, 2024

Милиардерката Риана се стиска за дрехи на бебето (Певицата пазарува от битака – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/miliarderkata-riana-se-stiska-za-drehi-na-bebeto-pevicata-pazaruva-ot-bitaka-podrobnosti/165938 Kliuki.net
Милиардерката Риана се стиска за дрехи на бебето (Певицата пазарува от битака – Подробности)

Богаташката Риана си брои стотинките

Бдителни папараци изловиха една от най-популярните бременни напоследък да пазарува на евтиния. И независимо че печели милиони долари, от сърцето на Риана се отпуснаха едва 18 долара за дрешка на така очакваното бебе. Състоянието ѝ е оценено на 1,8 милиарда, но явно певицата не се впечатлява особено от възможностите си. Бременността пък е само допълнителен повод да пазарува още и още съвсем евтинджос.

[caption id="attachment_192659" align="aligncenter" width="300"]Риана не си знае милионите, но пазарува в евтини вериги Риана не си знае милионите, но пазарува в евтини вериги
Снимка: Инстаграм[/caption]

Риана бе щракната именно във веригата „Таргет“, която не се слави със завишени цени. Цените на бебешките роклички например там започват от седем долара нагоре. Съвсем в синхрон с небрежния си стил изпълнителката си избра неочакван подарък – оранжева бебешка рокличка. Така мигновено се появиха спекулации за пола на детето. Избраният артикул накара мнозина да заключат, че бъдещата майка е в очакване на момиченце.

За момента тя не е коментирала породените слухове, но е факт, че набляга на „женското“. И макар първата ѝ рожба да е бъдеща богата наследница, явно ще носи роклички от 18 долара парчето. Риана вече е в третия триместър на бременността и за момента се чувства чудесно в кожата си. Макар да признава, че този период е голямо предизвикателство, все пак обещава и да се справи перфектно с него.

Източник: в. „Уикенд“