април 26, 2024

Милен от Сървайвър: Кастингът за шоуто беше несериозен! Нагласиха играта, за да спечели Ивана, знаят, че имам контузен крак! (Скандални разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/milen-ot-sarvayvar-kastingat-za-shouto-beshe-neseriozen-naglasiha-igrata-za-da-specheli-ivana-znayat-che-imam-kontuzen-krak-skandalni-razkritiya/165872 Kliuki.net
Милен от Сървайвър: Кастингът за шоуто беше несериозен! Нагласиха играта, за да спечели Ивана, знаят, че имам контузен крак! (Скандални разкрития)

Милен от Сървайвър взриви ефира със скандални разкрития за шоуто, видя Kliuki.net.

Устатият участник, който не си поплюва в приказките, разказа в ефира какво се случва в шоуто. И всъщност потвърди това, което и бившата му жена каза преди няколко дена – че в предаването са взели буквално сульо и пульо. Милен е бил сред резервите за Сървайвър Камбоджа през 2014 година. От продукцията дори са го повикали на летището, но в последния момент му заявили, че няма да заине. „Ама то тогава кастингът беше сериозен, не като сега. Минавахме изпити, въпроси за психическото състояние, бягане, всичко. Сега малко взеха...“, обяви Милен в ефира на Преди обед. И принуди водещата Деси Стоянова да се чуди как да измести темата, за да не злепоставя повече шоуто. [caption id="attachment_192391" align="aligncenter" width="350"]милен от сървайвър Снимка: бТВ[/caption] Това обаче не го спря, дори напротив. На въпроса защо е загубил финалната игра срещу Ивана, Милен в прав текст заяви, че това е била игра като за нея. „Вие жените по-принцип сте по-силни, когато става въпрос за пазене на равновесие. А и от шоуто знаеха, че аз си имам проблеми с крака, не мога да стоя дълго на един крак. Имам желязо в крака след катастрофа.“, обясни отпадналият участник. Който действително играеше с превръзка на крака си. Остава въпросът защо от продукцията правят такива игри, в които единият е с явно преимущество? И бутат ли нарочно Ивана напред?