март 29, 2024

Мегз едва не загинала при кошмарен инцидент (Вижте причината за ужасния й говор)

https://kliuki.net/kliuki/megz-edva-ne-zaginala-pri-koshmaren-incident-vizhte-prichinata-za-uzhasniya-y-govor/153086 Kliuki.net
Мегз едва не загинала при кошмарен инцидент (Вижте причината за ужасния й говор)

Майката на Мегз разкри неподозирани подробности от живота й!

Участието на Мегз във ВИП брадър не спира да предизвиква силни и полюсни реакции. Родителката на дизайнерката Магдалена Каканашева използва всяка възможност, за да защити дъщеря си. Тя не крие, че е била против дъщеря й да участва в риалитито. Но отдавна знае, че няма как да налага мнението си, защото Меглена отдавна е независима жена. Освен за фанатизма си към работата, Каканашева често е критикувана и подигравана за начина, по който говори. Но майка й се опита да сложи край на тази канонада, разкривайки истинската причина за говорните й дефекти. Когато е била малка, Мегз е била много енергично и винаги усмихнато дете. И така до деня, в която за малко не е загубила живота си в много нелеп инцидент! "Беше на четири годинки. Случи се един инцидент, при който тя падна от колата". Предната врата не е била плътно затворена, малката лудачка се е преметната на предната седалка при баща си и изненадващо изхвръкнала от колата. Родителите й побелели за секунди. А Меги като по чудо не била сгазена от колата! Станала, изтупала се и започнала да тича след колата. След този инцидент, Мегз започнала да заеква и да говори дълго и несвързани без да си поема дъх. "Много тормоз е изживяло това момиче – в продължение на 3-4 години постоянно ходене на логопеди, всякакви професори, един от които в крайна сметка каза, че проблемът е най-вече психологически", споделя Магдалена. "Прнципите" на Каканашева и нейната пристрастеност към работата, граничеща с фанатичност, са една от най-дискутираните теми в Къщата и извън нея. Родителката на брадърката разкрива, че тя има две самоличности. Едната е на дизайнерката Мегз, която последователно и настоятелно надгражда целта си. Според майката на брадърката, в Къщата тя не се е показала като Миглена, защото я е страх да се разкрие. Само най-близките й хора я познават такава, каквато е всъщност. Тъй като е много всеотдайна и раздаваща се, дизайнерката не веднъж е била наранявана. А това я е накарало да демонстрира публично само другата си същност - на бизнес дама.

Магдалена е категорична, че Мегз не е конфликтна личност.

Но не е и човек, който си мълчи, когато някой я засегне. Затова и не се учудва, че често влиза в конфликти в Къщата. Но пък е категорична, че образът на дъщеря й е изопачен благодарение на монтажа с цел по-висок рейтинг и изкуствено създаване на интриги, пише blitz.bg. [caption id="attachment_130458" align="alignnone" width="300"]Майката на Мегз отново я брани от злобата Майката на Мегз отново я брани от злобата[/caption] Освен за фанатизма си към работата, Каканашева често е критикувана и подигравана за начина, по който говори. Но майка й се опита да сложи край на тази канонада, разкривайки истинската причина за говорните й дефекти. Когато е била малка, Мегз е била много енергично и винаги усмихнато дете. И така до деня, в която за малко не е загубила живота си в много нелеп инцидент!