април 23, 2024

Меган Маркъл свидетелства в съда срещу принц Андрю (Жената на Хари се намеси в делото срещу чичо му)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-svidetelstva-v-sada-sreshtu-princ-andryu-zhenata-na-hari-se-namesi-v-deloto-sreshtu-chicho-mu/165423 Kliuki.net
Меган Маркъл свидетелства в съда срещу принц Андрю (Жената на Хари се намеси в делото срещу чичо му)

На Меган Маркъл отново ѝ предстои да разбуни духовете в кралското семейство

За ужас на кралица Елизабет II съществува много голяма вероятност непокорната ѝ снаха да свидетелства по делото срещу принц Андрю. Последната сочна клюка около фамилията се свежда именно до намесата на Меган Маркъл в съда. По думите на адвоката на предполагаемата жертва – Дейвид Бойс – желанието му да я доведе в съдебната зала, е повече от оправдано. Херцогинята на Съсекс бе близка с обвиняемия в миналото и според очакванията от показанията ѝ може да се разбере много. [caption id="attachment_190552" align="aligncenter" width="300"]Ще забие ли Меган Маркъл пирон в ковчега на принц Андрю? Ще забие ли Меган Маркъл пирон в ковчега на принц Андрю?
Снимка: Фейсбук[/caption] "Тя я е имала доста близки отношения с принц Андрю в миналото и може би знае нещо, което ще помогне на съдията", обяви Бойс, без да се церемони много-много. Така ролята на Меган Маркъл може да се окаже ключова за развитието на процеса. На всичкото отгоре актрисата се намира в Съединените щати, а това е силен коз в ръцете на обвинението. Процесът ще се гледа именно в Америка и както се казва, едва ли някой смелчага ще има куража да не се яви на изслушването. Не без значение е и фактът, че жената на принц Хари не се поплюва, когато трябва да смачка честта на фамилията. Принц Андрю със сигурност разбуни духовете в Англия, след като на бял свят излязоха обвиненията в изнасилване. Е, предполагаемата жертва знае как да се подготви за ответен удар и явно разчита много на кралската снаха. Американката Вирджиния Джуфре без капчица колебание заведе дело във Федералния окръжен съд на Ню Йорк. За момента кралското семейство избягва да се концентрира върху обвиненията ѝ, но щом Меган Маркъл се появи на хоризонта може би няма да има избор. Вчера се проведе заседание по възраженията именно на принц Андрю срещу исковата молба. Ако тя бъде отхвърлена, ще се намесят и свидетели, коментира tialoto.bg, позовавайки се на DailyMail.