април 26, 2024

Меган Маркъл в перфектна форма след второто раждане (Актрисата отслабна с йога и диета)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-v-perfektna-forma-sled-vtoroto-razhdane-aktrisata-otslabna-s-yoga-i-dieta/164153 Kliuki.net
Меган Маркъл в перфектна форма след второто раждане (Актрисата отслабна с йога и диета)

Актрисата бързо влезе във форма след раждането на Лили,  благодарение на балансирана диета и йога

Меган Маркъл, която скоро стана на 40 г направо сияе 2 месеца след второто си раждане. Въпреки, че актрисата рядко се показва публично този път я видяхме навръх рождения ден от дома й. За разлика от времето прекарано в двореца, където даде живот на сина си Арчи, този път херцогинята по-бързо стопи излишните кила, натрупани по време на бременността. Които тогава криеше с по-широки дрехи. Според феновете на кралската снаха сега се е справила много по-добре. Меган е против екстремните диети и строгите ограничения. Близки до съпругата на принц Хари, разказаха, че тя е отслабнала след второто раждане благодарение на своята "гъвкава" система за хранене. [caption id="attachment_184716" align="aligncenter" width="550"]Меган Маркъл в перфектна форма след второто раждане (Актрисата отслабна с йога и диета) Херцогинята сияе след второто раждаане
Снимка: Инстаграм[/caption] Преди да се срещне с внука на Елизабет II, тя водеше кулинарен блог в социалните мрежи, където споделяше любимите си рецепти. Меган предпочита здравословна храна, но понякога може да си позволи сочна пържена пържола.

Звездната майка призна, че поддържа форма, следвайки принципите на балансирана диета. В кралската биография на херцозите на Съсекс „Finding Freedom“ се говори за любимата закуска на Меган. Нейният сутрешен ритуал започва с чаша гореща вода с резен лимон. „Тогава тя яде овесени ядки, приготвени с бадемово или соево мляко. За сладост им добавя сироп от банан и агаве “, казват авторите на книгата Омид Скоби и Каролин Дюран.

Херцогинята също обича омлет със сирене, пресни билки и препечен хляб. Тя си позволява сандвичи с фъстъчено масло. Меган с удоволствие включва в диетата си средиземноморски ястия, които са с ниско съдържание на калории, но с високо съдържание на хранителни вещества и микроелементи, съобщава Express . Основният принцип на гъвкавата и щадяща хранителна система на херцогинята е обилен обяд и лека вечеря. Това й позволява да яде разнообразни храни през целия ден, включително месо, риба, плодове, зеленчуци и да не разчита на елда и постни гърди. И не на последно място актрисата мрази изтощителната физическа активност. Тя поддържа тялото си в добра форма благодарение на йога, която се практикува почти ежедневно от много години, предават от cosmo.ru.