април 24, 2024

Меган Маркъл крие неудобен прякор от миналото (Подигравали актрисата заради надмеността й)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-krie-neudoben-pryakor-ot-minaloto-podigravali-aktrisata-zaradi-nadmenostta-y/159934 Kliuki.net
Меган Маркъл крие неудобен прякор от миналото (Подигравали актрисата заради надмеността й)

Меган Маркъл крие арогантен характер, няма да повярвате какъв прякор има

Бивш колега на Меган Маркъл разкри тайни от миналото на херцогинята. Ози ден репортери на Дейли Мейл разговаряли с оператор, който снимал сериала „Костюмари”.Според него още от тогава бъдещата съпруга на принц Хари показала надменен характер. Източникът на изданието твърди, че актрисата се държала неподходящо и арогантно. „Беше почти невъзможно да се общува с нея поради грубостта й и взискателността към  околните“, завява операторът, който не иска да разкриват името му. От думите му става ясно, че още преди да се срещне с внука на кралица Елизабет II колегите й се подигравали като я наричали „принцесата”, без да им минава през ума, че амбициозната брюнетка наистина ще стане такава. [caption id="attachment_164572" align="aligncenter" width="550"]Меган Маркъл крие неудобен прякор от миналото (Подигравали актрисата заради надмеността й) Меган Маркъл в "Костюмари"
Снмка: Гугъл[/caption] Меган се държала с тях като супер звезда, изисквала скъпо шампанско и задължавала режисьорите да одобряват всяка нейна сцена заедно със нея. По онова време бъдещата херцогиня въвела собствено правило – никога да не снимат голите й крака. За шест години съвместна работа колегата й разбрал, че актрисата има комплекси заради издутите кокалчета на нозете си. Впрочем краката на херцогинята станаха обект на разгорещена дискусия в мрежата през 2018 г. Преди пътуването си с Хари до Нова Зеландия журналистите разбраха, че актрисата си е правила операция  на стъпалата. Тогава фотографите се натъкнаха на малки белези  по тях, след което те изчезнаха, предават от graziamagazine.ru.