март 29, 2024

Меган и Хари се изгавриха с протокола и в смъртта на Елизабет (Двойката публично унижи семейството – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/megan-i-hari-se-izgavriha-s-protokola-i-v-smartta-na-elizabet-dvoykata-publichno-unizhi-semeystvoto-snimki/167036 Kliuki.net
Меган и Хари се изгавриха с протокола и в смъртта на Елизабет (Двойката публично унижи семейството – Снимки)

С типичния си маниер на поведение Меган и Хари отново унизиха кралското семейство

Повод за редица негативни коментари по техен адрес стана поведението им след смъртта на Елизабет. Съвсем очаквано двамата пренебрегнаха голяма част от правилата, въведени от предците на Хари в подобни ситуации. Кончината на кралицата буквално отвори нова страница в живота на британския кралски двор. Близките ѝ, както и всички поданици са предварително инструктирани какво да правят, за да я изпратят в последния ѝ път. Е, за Меган и Хари такива дреболии са само губене на време и спазване на излишно благоприличие.

Така, когато напуснаха Уестминстър Хол, съпрузите демонстративно се хванаха за ръце. В разрез с всички правила на кралския протокол те публично унижиха семейството си. Самата Елизабет, която бе пазител на всички установени традиции на поведение в подобни ситуации, никак не би се гордяла с постъпката им. След като присъстваха на погребалната процесия за погребението ѝ, Меган и Хари сякаш открито се подиграха с кралските порядки.

Припомняме, че херцозите скъсаха със статута си на кралски особи, за да живеят като обикновени хора. Вероятно и заради това отново намериха повод да се опълчат срещу „статуквото“. Каквато и да е причината, и сега пишман наследниците продължиха да правят циркове от инат.

Източник: express.co.uk