април 19, 2024

Меган и Камила първи дружки след сватбата (Вижте как новата дукеса завладява двора)

https://kliuki.net/kliuki/megan-i-kamila-parvi-druzhki-sled-svatbata-vizhte-kak-novata-dukesa-zavladyava-dvora/154774 Kliuki.net
Меган и Камила първи дружки след сватбата (Вижте как новата дукеса завладява двора)

Меган и Камила първи дружки след сватбата, новата дукеса завладява двора

Меган и Камила си станаха първи дружки след сватбата. Дукесата на Съсекс има нужда от стабилно рамо в двореца, за да укрепи позициите си. И докато зад Катрин стоят непоклатимо, Уилям, Хари и кралицата, то новата дукеса се оказа в позиция да се справя сама с всичко.

Заради, което си потърси съюзници.

Пръв съмишленик Меган откри в лицето на Камила. Доскоро никой не подозираше, че двете са си така близки, но херцогинята на Корнуол бе видяна да прегръща и наставлява новата си снаха на градинско парти в двореца Бъкингам. В действителност между двете има много общо — и двете са разведени с първите си мъже, и двете са били обект на публичен линч — Камила заради развода на Чарлз и Даяна, Меган — заради семейството си. И двете не бяха особено добре приети в кралския двор в началото, а обидите към тях нямаха край. Новата дукеса обаче бързо се ориентира в ситуацията и реши, че щом не може да спечели кралицата, то е най-добре да спечели своя тъст и съпругата му. За Камила това е огромна подкрепа, а за Меган — сигурна защита срещу интригите в кралския двор. Борбата за власт между младите принцове и Кларънс хаус е видима от години. Уилям все повече се отдалечава от баща си и ясно показва, че е готов да бъде следващия монарх. Хари от друга страна се опитва да балансира между двамата, разчитайки на факта, че е втори син и следователно не е заплаха за ничия власт. Меган реши да следва неговата политика — да се разбира с всички и да не се опитва да бъде новата Даяна. [caption id="attachment_139438" align="aligncenter" width="350"]Меган и Камила станаха първи дружки сн. Instagram Меган и Камила станаха първи дружки сн. Instagram[/caption] Неслучайно тя избра да потърси подкрепа в лицата на Камила и Чарлз. И то, за да се справи с подводните течения в кралския двор. А каква ще бъде ролята й в бъдеще — тепърва предстои да видим.