април 20, 2024

Мастър Шеф - нагласено! Ето я победителката

https://kliuki.net/kliuki/mastar-shef-naglaseno-eto-ya-pobeditelkata/146472 Kliuki.net
Мастър Шеф - нагласено! Ето я победителката

Мастър Шеф е нагласено, победителят е ясен предварително

Около кулинарното телевизионно шоу Мастър Шеф, едно от най-гледаните в момента, тлее скандал, но дали ще пламне. До тук нищо ново, тъй като около почти всяко подобно предаване замирисва на нещо гнило. Този път страстите се разгарят около плъзналите слухове за предрешения победител в супер позитивното предаване.

[caption id="attachment_91739" align="alignright" width="300"]Хубавата Елена ли е победител в Мастър Шеф? Хубавата Елена ли е победител в Мастър Шеф?[/caption]

Общо взето всички се стараят да се представят добре в надпреварата, а членовете на журито Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев не изпускат от очи участниците, за да откроят най-добрите. Но в борбата за оцеляване всички средства са позволени, дори една от участничките определи надпреварата като гладиаторска битка.

Вече е забележимо и кой постоянно печели благосклонното отношение на журито и високите оценки. Дори се шушука, че двадесет и седемгодишната красавица Елена Алексиева Петрелийска е сигурен победител. Злите езици говорят, че това е така, защото тя има зад гърба си богат татко. Явно не само с богат чичко, а и с богат татко можеш да успееш.

Фамилия Петрелийска притежава хотел близо до Гоце Делчев, в известното с минералната си вода село Огняново. Луксозният комплекс не е по джоба на всеки, споделят запознати. Цените са много високи и не отговарят на нивото на обслужване, сравнително ниско, с нелюбезен персонал и не много качествено меню в ресторанта към комлекса, по думите на потърпевши, научиха от hotarena.net.

Като готвачка там известно време се е изявявала и красивата Елена. Не, нищо не намекваме. Само недоумяваме защо тя непрекъснато напомня, че е бивша анорексичка. По този начин симпатии ли иска да печели иначе интелигентното момиче.

Въпреки нелицеприятните слухове, всички участници в шоуто продължават да се борят за оценките на журито, а борбата за лидерство е жестока и понякога играта на кулинарната арена загрубява.