април 20, 2024

Мартина Руменова вдига тузарска сватба посред развода на Гущеров и Диана (Още за сеира)

https://kliuki.net/kliuki/martina-rumenova-vdiga-tuzarska-svatba-posred-razvoda-na-gushterov-i-diana-oshte-za-seira/152793 Kliuki.net
Мартина Руменова вдига тузарска сватба посред развода на Гущеров и Диана (Още за сеира)

Мартина Руменова явно въобще не я гризе съвестта, че е на път да разведе майка си и милионера Гущеров.

Преди дни стана ясно, че Добромир Гущеров и втората му съпруга Диана са на крачка от развод заради щерката на красавицата. Мартина Руменова е доведена дъщеря на милионера и без никакви притеснения харчи парите му на порази с любезното съдействие на майка си. Диана цакала всеки месец крупни суми за издръжката на чедото си, което живее в Англия заедно с приятеля си. Така накрая на Гущеров му писнало от наглостта на младата девойка и вдигнал скандал на съпругата си. Сега двамата с Диана не са в никак топли отношения, а разводът продължава да бъде водеща опция за бъдещето им. На фона на него, обаче, се задава и една сватба. И то не на кого да е, а на Мартина Руменова и нейния любим! От близо година красавицата е оплела сериозно в мрежите си вратаря Димитър Евтимов. Той има вид на скромно момче и определено няма нейните финансови възможности, дължащи се на доведения й баща. Въпреки това, двамата се скъсват от пътувания по екзотични дестинации, и то все за сметка на Гущеров. Според техни близки, Мартина Руменова и Димитър са толкова влюбени един в друг, че нищо чудно скоро да вдигнат сватба. Все още тези планове са само на приказки, но двамата имат благословията и на Диана Гущерова. Вероятно неизясненото бъдеще на майката на Марти и съпругът й спира младите да се решат на тази крачка.

Все пак, ясно е кой може да извади парите за една пищна сватба.

Ако Добромир все пак реши да умилостиви красивата си жена, както се появиха слухове, нищо чудно да спонсорира венчавката на дъщеря й. Тогава всички ще заживеят щастливо като в приказка. Но в реалния живот рядко всичко е така розово и подредено, пише hotarena.net. [caption id="attachment_129042" align="alignnone" width="300"]Мартина Руменова е лудо влюбена Мартина Руменова е лудо влюбена[/caption] Палавата Мартина Руменова има солиден любовен стаж зад гърба си, въпреки че е на 25 години. Освен това, има отявлен интерес към футболистите. Митко е втори в сърцето й след колегата си от "Берое" Атанас Зехиров. Сега тя глези с три години по-малкото си гадже царски и със сигурно Андонов трудно би устоял на мераците й за сватба, въпреки че още му е доста рано.