март 28, 2024

Мари на Гала съвсем се разпищоли, пусна се без пола (Вижте как я скастри Стефан – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/mari-na-gala-savsem-se-razpishtoli-pusna-se-bez-pola-vizhte-kak-ya-skastri-stefan-foto/164627 Kliuki.net
Мари на Гала съвсем се разпищоли, пусна се без пола (Вижте как я скастри Стефан – Фото)

Мари на Гала се превърна в красива млада дама

И както изглежда, съвсем не е невинното младо момиче, което допреди няколко години се криеше под полата на майка си. И беше известна само заради нея. Порасналата Мари вече самостоятелно привлича фенове в социалните мрежи, като не спира да се показва и да реди моменти от ежедневието си. Освен че се отличава с усет към красивото и към детайла, щерката на Гала напоследък привлича погледите и с голотата си. [caption id="attachment_186968" align="aligncenter" width="300"]Мари Константин се изтипоса почти без пола Мари Константин се изтипоса почти без пола
Снимка: Инстаграм[/caption] Последната ѝ приумица бе да се изтипоса почти без долнище, като откровено заголи крака. Провокативните ѝ снимки привлякога и вниманието на партньора на майка ѝ – Стефан. Той също е популярно лице в българското публично пространство и когато не води предавания, се изявява и в мрежата. Затова и коментарът му под публикацията не бе изненада за широката аудитория. "Малката, може би не виждам добре, ама... достатъчно дълга ли е тази пола", пише Стефан под творението на Мари.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Marie Konstantin (@marie.konstantin)

Думите му са придружени от категоричен емотикон, изразяващ гняв. Доколко приятелят на Гала е сериозен, може би е трудно да се определи. Предвид принципните му позиции за други неща е съвсем вероятно да предположим, че не се шегува. Именно реакцията му провокира Мари да влезе в обяснителен режим, пише още slava.bg. Хубавицата уточни, че сакото скрива не само голото ѝ тяло, а и възкъси панталонки, които никак не се виждат.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Marie Konstantin (@marie.konstantin)

Дали отговорът е удовлетворил Стефан, засега не е ясно. Но по всичко личи, че еротичните изблици на доскоро малката Мари не се нравят на доведения ѝ баща, който може би забравя, че вече е красива млада жена. И макар да позаголва бедра, младата жена не преминава границите на добрия стил. Засега.