април 26, 2024

Мария унижавала Митко Андонов по време на брака им

https://kliuki.net/kliuki/mariya-unizhavala-mitko-andonov-po-vreme-na-braka-im/146494 Kliuki.net
Мария унижавала Митко Андонов по време на брака им

Мария подлагала бившия си на жестоки унижения

Непознати и прикривани черти от характера на Мара Отврачката излязоха наяве. Никога не е късно да станеш за резил, твърдят запознати с отвратителния нрав на бившата съпруга на Андонов.

[caption id="attachment_91838" align="alignright" width="300"]Мария е унижавала жестоко бившия си мъж Мария е унижавала жестоко бившия си мъж[/caption]

По време на брака си с Димитър Андонов, Мария проявявала патологична ревност и тормозела съпруга си с непрекъснатите си претенции и унизителни проверки. Семейният живот на благоевградският бизнесмен по това време прилича на истински кошмар.

Ревнивата фолк изпълнителка преследвала Андонов и непрекъснато му звъняла по телефона, когато не са заедно. Липсата на доверие побърквала Мара и щом й се отдавала възможност, проверявала мобилният му апарат за подозрителни връзки. Тя ревизирала SMS-те , които Митко получава независимо дали са лични или по бизнес дела, а четенето на мейлите му й било слабост.

Но, познайте до къде са стигали нещата! Близки до бившето семейство разказват, че вманиачената на тема ревност чалгаджийка стига до извратена крайност.

Вечер, когато бизнесмена се прибирал от работа , тя го карала да се съблече, за да надуши, дали мъжкия му атрибут не ухае на презерватив.

Боже господи, възмутени са феновете! Докъде може да стигне една ревнива и психически неустойчива съпруга, не вярват те.

Най-интересното, обаче е че в свои интервюта пред медиите, Мара Отварачката винаги е твърдяла, че има пълно доверие на съпруга си и даже да го хване на калъп с друга не би повярвала, припомнят от Hotarena.net.

Излиза, че едно е да говориш пред журналистите, а друго да вършиш зад стените на семейната крепост. Зад привидно доверчивата съпруга за пред хората, се е криела една болезнено ревнива, психически болна и обезумяла жена.

Трудно ни е да повярваме, коментират феновете. Толкова е нелепа тази история, че звучи като фантастика, защитават любимката си феновете.