април 20, 2024

Мария с пореден моден гаф - на участие с нощница (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-s-poreden-moden-gaf-na-uchastie-s-noshtnica-snimki/146476 Kliuki.net
Мария с пореден моден гаф - на участие с нощница (Снимки)

Мария за пореден път доказа, че колкото и пари да имаш, стил и класа не се купуватМария отново втрещи почитателите си с избора си на тоалет

Мария за пореден път доказа максимата, че стил и елегантност не могат да се купят с пари. Съпругата на милионера Християн Гущеров определено не съумява да харчи парите му както трябва, ако съдим по дрехите, с които се появява на участията си. Последната й изява не прави изключение, даже напротив. Мара Отварачката буквално втрещи гостите на популярна пловдивска дискотека с вида, в който се появи пред тях.

[caption id="attachment_91759" align="alignleft" width="300"]Мария Мария[/caption]

Чалгаджийката се беше "стъкнала" с нещо, наподобяващо по-скоро чаршаф с къдрички, втрещени са модните експерти. Странното ансамбълче не само, че изглеждаше сякаш Мария току що е станала от сън и е излязла направо по нощница (и то бабешка нощница), ами я правеше да изглежда още по-дребна от колкото всъщност е. Както всички много добре знаем, Мара не е сред най-снажните в гилдията и поради тази причина се налага да подбира много внимателно тоалетите си, за да не изглежда съвсем като табуретка.

Затова и феновете на звездата са изумени от идеята й да излезе на сцената в подобна торба. Пък била тя и маркова и скъпа. "Има толкова много пари, да си наеме моден консултант като няма вкус да се облича", втрещени са форумци.

Всъщност това далеч не е първата модна изцепка на Мария. Преди време тя се появи в телевизионно предаване, наметнала огромен кожух от бяла естествена козина, а на краката си беше обула... сандали! Като добавим и че изявата й беше посред зима, видът й стана още по-нелеп.

"Сандали с кожух - нищо чудно да обуе и бански с ботуши", хилят се феновете.

Мария Мария