април 18, 2024

Мария с кралски дар за 40-ия си рожден ден (Вижте как я глези Мирослав – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-s-kralski-dar-za-40-iya-si-rozhden-den-vizhte-kak-ya-glezi-miroslav-snimki/165554 Kliuki.net
Мария с кралски дар за 40-ия си рожден ден (Вижте как я глези Мирослав – Снимки)

Фолк певицата празнува 40-ти рожден ден без парти, само в компанията на третия си съпруг, който я носи на ръце

Мария, която е родена на 13 януари стана на 40 години. Според поверието този юбилей не се празнува, но миньончето отбеляза празника си в компанията на третия си съпруг Мирослав. С когото все още са младоженци. Рожденичката бе изненадана за празника си със страхотен подарък от любимия си мъж, който й го поднесе в романтична обстановка. Самата тя не пропусна да се похвали на феновете си в социалната мрежа с видео от събитието.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

От клипчето се вижда как влюбеният Мирослав е изненадал половинката си със сърце от розови листенца, запалени свещи на пода и шампанско. А в средата на сърцето е сложена  малка кутийка , в която се намира ключ  за баровска кола. Съпругът на певицата я глези с чисто ново Бентли, явно е разбрал, че Мария има слабост към ултраскъпите коли. https://www.instagram.com/p/CYrUJlgsOvB/ Малко по-късно прясната булка показа и самата кола, като публикува снимка на новата си придобивка. От фотото се вижда, че луксозното возило е снабдено с всевъзможни екстри. А феновете на певицата смятат, че съпругът й е избрал наистина специален подарък за 40-тия й юбилей, предават от woman.bg.