април 20, 2024

Мария плаща космическа заплата на бавачката на Марая

https://kliuki.net/kliuki/mariya-plashta-kosmicheska-zaplata-na-bavachkata-na-maraya/146621 Kliuki.net
Мария плаща космическа заплата на бавачката на Марая

Мария плаща луди пари, за да е сигурна в грижите за щерка си

Мария не се скъпи в грижите за дъщеричката си. Наетата бавачка на момиченцето е с космическа заплата, разбирайте за стандарта на живот в България.

Но задълженията й към семейство Гущерови не са само на бавачка, а и на частна учителка на седемгодишната сладурана. Така че заради напрежението и натоварването, на което е подложена от певицата, дамата си е заслужила възнаграждението от чертири минимални работни заплати, според нейни близки

[caption id="attachment_92417" align="aligncenter" width="300"]Щерката на Мария с бавачката си Щерката на Мария с бавачката си[/caption]

Още повече, че тя се е класирала за мястото при младото семейство съвсем заслужено. Запознати споделят, че на обявения конкурс са се явили около стотина кандидатки, почти всички със завидни автобиографии. Взискателната маминка лично ги е препитвала една по една, като е изявявала своите виждания за възпитанието на Марая.

Едно от най-важните изисквания е било, спечелилата конкурса да е педгог, пенсиониран, да няма семейни ангажименти, за да е на разположение на Мария нон стоп в денонощието, непременно да е столичанка, но не от столичаните в повече, а коренячка. И така учителката Юлиана, коренячка софиянка и с перфектен английски отговорила на всички изисквания на чалгаджийката и влязла в семейство Гущерови като бавачка на Марая. И с която всеки ден тя трябвало задължително да разговаря на английски.

И още нещо интересно, което не е свързано с перфектните професионални умения на Юлиана. Между нея и бабата на Марая, Йорданка, има известна прилика, узнаха от Hotarena.net. Същата изрусена коса, и тя с някоя и друга пластична корекция по лицето, дори на първо гледане човек може да се обърка. Точно това се случи по време на снимките на поредния клип на Мария, където бавачката беше заедно с Марая, а не баба й. Може би заради ниско прихлупената шапка и тъмните очила, които скриваха голяма част от лицето й, всички се объркаха и решиха, че това е баба Даци. Дори звездната баба отнесе критики, че много се е състарила, след като е променила външния си вид.

Всъщност, това излизане навън е едно от редките моменти, когато бавачката се появява на публично място с детето. Затова малко хора са я виждали, освен отбраните гости на семейство Гущерови. А през портите високи на имението им в Бояна трудно може да припари неканен посетител.