април 25, 2024

Мария кифлее на макс - с дамска чантичка във фитнеса (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-kiflee-na-maks-s-damska-chantichka-vav-fitnesa-snimki/146711 Kliuki.net
Мария кифлее на макс - с дамска чантичка във фитнеса (Снимки)

Мария за пореден път доказа, че колкото и пари да има, няма как да си купи усещането за стил и класаМария се издъни жестоко със стайлинга си във фитнес залата

Мария за пореден път оправда максимата, че колкото и пари да има човек, няма как да си купи класа и елегантност. Госпожа Гущерова всякак се напъва да демонстрира високия стандарт на живот, осигурен й от съпруга й, но за неин ужас най-често става за смях.

[caption id="attachment_93038" align="alignleft" width="300"]Мария отново стана за смях Мария отново стана за смях[/caption]

Такъв е и случаят с последните й снимки от фитнеса, от където Мара не пропусна да се щракне, за да покаже колко усърдно тренира. Само дето видът й се оказа подходящ за всичко друго, но е и за спортната зала.

Отварачката се беше стъкнала нелепо с късо спортно екипче, маратонки и... вечерна дамска чанта! Вместо да отиде на тренировката си със спортен сак, както правят нормалните хора. Явно обаче Мария държи да покаже, че тя е нещо повече от останалите и затова дори и във фитнеса се криви с маркова чантичка. Която усърдно е натикала в кадъра, за да се види ясно, че е на световна марка.

Цялата й гротескна визия се допълва от огромните очила и прическа, които са всичко друго, но не и на място в залата. Феновете също изобщо не оцениха напъните й и я съсипаха от критики заради вида й.

"Да живее селянията!", "С дамска чантичка и очила на фитнес - от тази се лее простотия", са коментарите на втрещените онлайн потребители. Които допълват, че Мара си е от село и парите няма как да я променят.

Естествено, певицата трие всички негативни коментари от страницата си и оставя единствено тези, които я хвалят. От kliuki.net обаче успяхме да запазим част от тях, за да се убедите с очите си на какви гаври беше подложена Отварачката заради нелепия си вид.

mara fitnes1 mara fitnes2