април 25, 2024

Мария Илиева трогна със снимки на 4-годишния си син по случай РД (Вижте колко порасна Алекс)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-ilieva-trogna-sas-snimki-na-4-godishniya-si-sin-po-sluchay-rd-vizhte-kolko-porasna-aleks/165699 Kliuki.net
Мария Илиева трогна със снимки на 4-годишния си син по случай РД (Вижте колко порасна Алекс)

Певицата отбеляза рождения ден на Алекс със сладурски снимки

Вчера Мария Илиева отпразнува рождения ден на първородния си син Александър. Гордата майка пусна серия снимки на 4-годишния сладур в социалната мрежа. С които умили феновете си. Това са фотоси на Алекс още от раждането му и на тях виждаме как е израснало хлапето. Певицата споделя, че четирите години от появата му на бял свят са минали като миг и това са били най-щастливите й моменти в живота.  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by ????? ?????? (@maria_ilieva_official)

Безусловната любов на Мария Илиева към двете й деца й дава мощен заряд да е жива, да твори. Посланието на щастливата майка завършва с думите: „Бъди щастливо, мое скъпо човече! Обичам те безкрайно.Честит рожден ден!❤️” Хлапето и новия мъж на певицата носят едно и също име, въпреки, че нямат кръвна връзка и той не му е баща. Съвпадението е случайно, но явно Мария харесва това име. През лятото на миналата година тя роди и момиченце София и призна, че за нея да е майка е свята мисия. Поп изпълнителката, която е на 44 години умее да балансира умело кариерата си и личния си живот. Тя се хвали, че сега когато е създала семейство и две деца има с кого да споделя успехите си на сцената, предават от ladyzone.bg.