април 20, 2024

Мария Игнатова бременна от Нойзи? (Бившата на Рачков избързала със сватбата заради бебето – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-ignatova-bremenna-ot-noyzi-bivshata-na-rachkov-izbarzala-sas-svatbata-zaradi-bebeto-podrobnosti/164648 Kliuki.net
Мария Игнатова бременна от Нойзи? (Бившата на Рачков избързала със сватбата заради бебето – Подробности)

Мария Игнатова май си е опекла положението с неочакваната сватба

Наблюдателните заподозряха Мария Игнатова в нещо съвсем очаквано. Подозрително коремче се очертава на част от снимките от прословутата ѝ сватба. Церемонията безспорно изненада аудиторията и като че ли малко понамирисва. Евентуална бременност наистина пасва чудесно на ситуацията и в крайна сметка обяснява защо водещата побърза да мине под венчило с възлюбения си. [caption id="attachment_187072" align="aligncenter" width="300"]Бременна ли е Мария Игнатова? Бременна ли е Мария Игнатова?
Снимка: Фейсбук[/caption] Двамата се взеха на дискретна церемония в село Житен. Сред близките, които присъстваха на сватбата, бяха и децата на двойката от предишните им връзки. Именно на кадър с щерката на Нойзи – Анна, се вижда въпросното закръглено коремче. Според запознати Мария Игнатова трябва да е в четвъртия месец. Макар често да е забременявана по повод и без повод, като че ли този път нещата ще се окажат сериозни. Поне според феновете. Именно бременността била причината хубавелката да се венчае по бързата процедура, коментира още hotarena.net, позовавайки се на "Уикенд". Тази година тя чукна 42 години и както изглежда, кариерата ѝ в момента е в застой. Макар да джитка с Нойзи само от две години, нещата между тях са сериозни. Рожденият ден на Игнатова бе паметен, защото именно тогава влюбените вдигнаха сватба. Избраникът ѝ нямал нищо против Мария да го дари с наследници. Макар и двамата да имат деца от предишни връзки, явно нямат нищо против да създадат и свои продължения. Въпреки че сватбата им изненада мнозина, вероятно причината за нея е съвсем прозаична. Евентуалното бебе, разбира се, е добър повод влюбените да се бракуват официално. Ивайло Нойзи нашумя през 90-те години, като се славеше като главен редактор на списание "Егоист". Отношенията му с Мария Игнатова разбуниха духовете в публичните среди и голяма част от аудиторията ги прие като директен удар срещу бившата ѝ изгора – Димитър Рачков. За жалост, водещият вече е в миналото.