април 25, 2024

Мариела Нордел попиля Мария: 10 безспорни доказателства, че тя наистина е тъпа (Вижте ги)

https://kliuki.net/kliuki/mariela-nordel-popilya-mariya-10-bezsporni-dokazatelstva-che-tya-naistina-e-tapa-vizhte-gi/152932 Kliuki.net
Мариела Нордел попиля Мария: 10 безспорни доказателства, че тя наистина е тъпа (Вижте ги)

Мария получи атака от най-неочаквания човек извън Къщата.

Докато Мария чете морал и въдворява мир и разбирателство в Къщата на ВИП Брадър, отвън поведението й е все по-широко дискутирано. Дори с дискусията с изразяване на мнение се включват хора, за които не бихме и предположили, че имат позиция за фолк певицата. В случая визираме участничката от "Мастършеф" Мариела Нордел. Тя се явява колежка на шеф Петров, с когото Мария не веднъж се оказа в челен сблъсък. Но някак сме далеч от мисълта, че готвачката е тръгнала да брани повелителя на черпака. Особено като се има предвид факта, че и него го подхвана и изобличи в не една и две лъжи... По-скоро Мариела е останала сериозно подразнена от поведението на фолк певицата, която вероятно вижда з апърви път във ВИП Брадър. Нордел се слави с острия си език, който не прощава на никого. Е, в този случай под ножа е именно звездната брадърка от "Пайнер".

Готвачката публикува в профила си "10 причини защо да съм Мара е проста".

Явно неправилно построеното изречение е напълно целенасочено и само първата атака към изпълнителката. Следват стриктно изброени 10 причини, които за Мариела са напълно достатъчни, за да определи Мария като "проста". Вижте ги: - Не съм чувала за падежи! Бъркам винителен с дателен... Викам "ти на мен диалог ли ми търсиш", вместо "ти с мен диалог ли търсиш".  - Говоря за парите на поредния спонсор като "дохуджитчи". - Събирам си "бижутчята" в торбичка и ги продавам на първата хиена златар за стУтинки, вместо да си орагнизирам окшън или да ги заложа в чужбина. - Смятам, че частното училище на дитету ще ми напише домашното като родител и най-ме притеснява, че там всеки е женен, а аз съм сама - Улепила съм фрази и жаргон на шофьори на членове на ЦК от късните 70-те и си мисля, че това ме прави мутра - Като пуша, държа цигарата с щръкнало кутре - Гороря кат Ути Бъчваров на умалителни - краЧЕ, дупе-НЦЕ,... - Смятам за най-големия ми провал в живота да ми вземат колата, която са ми дали и да се преместя от къща в апартамент. - Раздавам пачки (които не са и мои), за да си изградя имидж, който всеки знае, че нямам и никой не вярва, че съм. - Като кажа нещо, веднага почвам ентусиазирано сама да се смея на остроумието си. Много силно! Изпадам от глупави в по-глупави положения. И не се спирам, продължавам да се излагам. [caption id="attachment_129729" align="alignnone" width="300"]Мария с атака от още един шеф Мария с атака от още един шеф[/caption] Определено този неочакван удар по гордостта и самочувствието на Мария няма да я трогне особено след всичко, което чу от шеф Петров. А и някои обвиниха Мариела, че си прави реклама на чужд гръб. Но, все пак, всеки има право на свободно изразяване на мнение, било то и доста критично и крайно!