март 28, 2024

Звезда, а! Мани от Игри на волята стана касиерка след шоуто (Защо заряза бизнеса с миглите – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/zvezda-a-mani-ot-igri-na-volyata-stana-kasierka-sled-shouto-zashto-zaryaza-biznesa-s-miglite-video/164735 Kliuki.net
Звезда, а! Мани от Игри на волята стана касиерка след шоуто (Защо заряза бизнеса с миглите – Видео)

Скандалната участничка не успя да стане звезда след края на шоуто, а работи като обикновена касиерка

Мани от Игри на волята е най-слабото звено в отбора на Бойците. Които непрекъснато я обвинят, че не става за нищо, особено в племенните битки. Явно, че и като „Мастер по миглопластика” никак не я бива, защото не си изкарва прехраната с работа в собствения си салон, както се представи във визитката си, а е станала касиерка в един от офисите на известен телеком, разкрива репортер на сайта LifeOnline.bg. Според проверка се оказва, че в соцоалната мрежа страницата на козметичния салон има само 16 харесвания и няма активност от година и половина. А освен това и българката с виетнамски корени не се е хвалила със снимки от постиженията си по миглопластика.
За сметка на това пусна видео, на което се вижда как пърха с изкуствените си мигли, издокарана в униформа, носена на работещите в телекома. Освен, че я критикуват за слабото й участие в риалити формата Мани Ву отнася упреци и за прекомерната обработка на снимките си с филтри, а и за целия си външен вид. В епизода в понеделник племето на Бойците пак се озова на Дивата река, Шампионите се глезят в Резиденцията, а Приключенците ще доят козите на Стопанството. Отшелникът елиминира Калоян, прибра още грошове и като награда получи хладилна чанта с едно пиле, което да опече и да си хапне, предават от ifeonline.bg.