март 29, 2024

Майстор Караджов се венча отново за половинката си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://kliuki.net/liubopitno/maystor-karadzhov-se-vencha-otnovo-za-polovinkata-si-galeriya-snimki/166580 Kliuki.net
Майстор Караджов се венча отново за половинката си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Цветелина е категорична, че би му казала „Да“ още сто пъти

Майстор Караджов вдигна нова сватба. Ако се питате откъде ви е познато името на майстор Влади Караджов, веднага ще ви отговорим на този въпрос – от предаването „Бригада нов дом“.

Той се венча за продуцентката на предаването Цветелина Димитрова.

Майстор Караджов се венча отново за половинката си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Припомняме, че майстор Караджов и Цветелина се венчаха на скромна церемония през март 2021 г. в София, в разгара на пандемията. Тогавашната церемония бе организирана изцяло от продуцентката и бе държана до последно в тайна от майстора.

Подготовката на събитието й е отнело месец и половина. Предвид обстоятелствата по време на сключването на брака им, двойката решиха да се включат като доброволци в болница в разгара на ковид пандемията. Именно това бе и меденият им месец – доста нестандартен, но пък за сметка на това изключително полезен.

Днес, когато обстановката е доста по-различна, семейството са решили да вдигнат пищно тържество, което да споделят с близки и приятели. То се е провело в известна винарна в Сандански, към която има и хотелска част, кокетен ресторант и голям басейн.

Припомняме, че допреди няколко дни там течаха снимките на новия български сериал „Вина“. Той ще бъде излъчен в ефира на БНТ наесен, когато стартира новият телевизионен сезон. В сериала се разказва за фамилия винопроизводители.

Прави впечатление, че на сватбеното тържество на майстор Караджов и половинката му, са присъствали децата от предишните им връзки – синът на Влади и дъщерята на Цветелина.

Продуцентката написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че му е казала „Да“ за втори път и допълва, че би го направила още 100 пъти. Накрая завършва с думите: „Обичам те!“.

Запознанството между двамата се случило по време на снимките на риалитито, което течеше в ефира на Би Ти Ви.

Семейството се врече във вечна вярност пред Бог в централната църква в Сандански „Св. Георги“.

Източник: Уикенд