април 26, 2024

Майката на Роналдо не му дава да се ожени за Джорджина (Долорес не одобрява и нея, като Ирина Шейк – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/maykata-na-ronaldo-ne-mu-dava-da-se-ozheni-za-dzhordzhina-dolores-ne-odobryava-i-neya-kato-irina-sheyk-podrobnosti/164893 Kliuki.net
Майката на Роналдо не му дава да се ожени за Джорджина (Долорес не одобрява и нея, като Ирина Шейк – Подробности)

Роналдо може и да си мисли, че е щастлив с Джорджина, но майка му не смята така

Амбициозната дама никак не одобрява потенциалната си снаха. И макар Роналдо и Джорджина Родригес да са по-щастливи отвсякога, майката на звездата определено е против връзката им. Новината за близнаците изненада публичното пространство и както винаги в такива случаи отново се заговори за сватбени камбани. Според някои спекулативни мнения красавицата дори се съгласила да роди отново, само и само най-сетне да се венчае за любимия си. [caption id="attachment_188203" align="aligncenter" width="300"]Ще дочака ли Джорджина и брак? Ще дочака ли Джорджина и брак?
Снимка: Инстаграм[/caption] Двойката нашумя не само със страстта си, но и с любовта си към децата. Хлапетата на Роналдо, износени от сурогатна майка, никак не притесняват Джорджина. Тя се грижи за тях като за свои. 4-годишната Алана-Мартина е общото им дете в случая и е само малка част от щастието им. Многолюдната им челяд ще се увеличи с още две бебета след месеци. Бременността на Родригес може да се определи като сравнително рискова предвид факта, че носи близнаци.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Единственият недоволен в случая обаче явно е бабата на децата. Когато Роналдо имаше връзка с Ирина Шейк, отново майка му бе препъникамъкът в отношенията им. Така историята отпреди години се повтаря изцяло, само че този път смени главната си героиня. За Долорес Джорджина е само меркантилна кучка, която в крайна сметка ще съсипе сина ѝ. Известно е, че футболистът е изключително близък с майка си. [caption id="attachment_188206" align="aligncenter" width="300"]Майката на Роналдо не одобрява кандидат-снахата Майката на Роналдо не одобрява кандидат-снахата
Снимка: Инстаграм[/caption] Засега той успява да удържи фронта и по всичко личи, че няма намерение да приключва отношенията си с хубавицата. Бебетата пък са още един добър повод двамата да останат заедно. Само и майка му да беше доволна от ситуацията! "Долорес постоянно говори за сина си – да не се жени за Джорджина, защото мисли, че тя иска само да се възползва от икономическите облаги. При това не само тя. Сестрите му – Катя и Елма, брат му Уго също", цитира източник пред испанското издание "Марка" tialoto.bg.