април 24, 2024

Майката на Мегз избухна: Лицемери! Тя ви сложи всички в малкия си джоб! (Вижте как нареди ВИП Брадър)

https://kliuki.net/kliuki/maykata-na-megz-izbuhna-licemeri-tya-vi-slozhi-vsichki-v-malkiya-si-dzhob-vizhte-kak-naredi-vip-bradar/153151 Kliuki.net
Майката на Мегз избухна: Лицемери! Тя ви сложи всички в малкия си джоб! (Вижте как нареди ВИП Брадър)

На майката на Мегз отново й се наложи да влезе в обяснителен режим заради действията на дъщеря си.

Снощи станахме свидетели на поредният отказ на Мегз да изпълнява мисия, възложена от Големия брат. Тя заяви, че много добре си знае правата. А според тях ма възможност да не изпълнява дадена задача, а последствията да са само за нея, не за всички. Разбира се, отново се надигна вълна от неодобрение и възмущение към дизайнерката както в Къщата, така и извън нея. Майката на Мегз Магдалена Каканашева публикува пост, който озаглави "Да живее лицемерието". Тя е била жестоко подразнена от коментиращите участието на дъщеря й във ВИП Брадър. Зададе им куп въпроси в гнева си и най-вече защо всички са толкова фалшиви и лишени от всякаква смелост. тя не приема сарказма и подигравките, които се сипят по адрес на дизайнерката. "Борим се за всякакви неща в нашия си живот: за право, за независимост, за подкрепа, а търсим ли истина наред с всичко останало? Или тя вече не ни е притрябвала- и без това не ни понася добре. Твърде често я пропъждаме сами от себе си. Лицемерието е за нас твърде удобна маска, блестяща, примамлива, украсена с усмивка или сълза според случая, но все пак безопасна. Е, какво спечелихте, като утежнихте с нея образа си? Опазихте ли частица от себе си, или я погубихте още по-жестоко?", продължи да нарежда Магдалена, видимо искайки да каже много неща. Майката на Мегз заяви, че лицемерието е занаят за всеки негодник и в него той е специалист. А когато става дума за силата на човешкия дух, "едно крехко момиче ви сложи в малкия си джоб, въпреки постоянните нападки и гаври от страна на великият "брат", категорична е родителката.

Според нея това, което се случва в Къщата, не е коректно към Каканашева.

Големи брат много добре знае клаузите по договора й, с които сам се е съгласил. А с потъпкването им сложи край на търпението както на Мегз, така и на майка й. Според Магдалена, нейното момиче отдавна се е доказала като принципна, борбена и безразсъдно смела, което я прави най-силният играч в шоуто. Изтъквайки я на преден план,за да постигате целите си спрямо останалите, вие не си дадохте сметка да какво може да доведе това и дали чисто физически е възможно. Не бъдете крайни, не е нужно! За да се постигнат определени цели има много други начини, не толкова болезнени, не напразно се казва "извади му душата с памук", бъдете мъдри!", обърна се Магдалена към всички, които искат да си правят пиар на гърба на дъщеря й. [caption id="attachment_130864" align="aligncenter" width="300"]Майката на Мегзя подкрепя във всяко едно действие Майката на Мегзя подкрепя във всяко едно действие[/caption] Родителката на Мегз за пореден път и благодари за подкрепата от хората, които оценяват що за човек е дизайнерката. Освен това тя подчерта, че марката си има дългогодишни редовни клиенти, които ни най-малко не са се отказали от нея заради участието на Каканашева във ВИП Брадър. Дори напротив!