април 20, 2024

Лукс ли? Пиленцето Нина от Монако показа къде живеят в Кан (Вижте миниатюрното й апартаментче – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/luks-li-pilenceto-nina-ot-monako-pokaza-kade-zhiveyat-v-kan-vizhte-miniatyurnoto-y-apartamentche-snimki/166480 Kliuki.net
Лукс ли? Пиленцето Нина от Монако показа къде живеят в Кан (Вижте миниатюрното й апартаментче – Снимки)

Лъсна истината за известните инфлуенсъри, които се фукат с лукс и разкош, видя kliuki.net

На пиленцето Нина от Монако в последно време й се ступа много на главата. Масов хейт заля известните професионални инфлуенсъри и те се сдобиха с куп подигравки.

Боби и Нина ту са заедно, ту пък се разделят. Нежната половинка от двойката скоро се върна в България и за ужас на своите последователи бе забелязана да използва обществения транспорт. Като се прехвърля от автобус на влак. А всеобща е тайната, че този вид транспорт изобщо не е луксозен и не отговаря на претенциите на Пиленцата от Монако за разкошен живот.

След като въпросната инфлуенсърка свърши със задачите си по родните места побърза да се върна при Боби. Вече е при половинката си и реши да ни покаже къде всъщност живее с любимия си.

Апартаментчето, което обитават по-скоро прилича на боксониера и от снимките се вижда, че се простира едва на няколко кв. метра. Състои се от спалня снабдена с бокс и миниатюрна баня.

Самата Нина издаде, че тук ще останат да живеят с мъжкото пиленце само още няколко месеца. Което навежда на мисълта, че дома им е под наем или пък е стая в хотел. На каквато много прилича.

Можем да отбележим, че да си инфлуенсър е много тежка задача. Трябва да демонстрираш богатство и лукс, а всъщност дори да нямаш свое жилище. Така, че не им завиждаме, обикновени хора сме и сме доволни, че работим за заплата, но си имаме собствен покрив над главите.

Източник: vbox7.com