март 28, 2024

Лили Иванова хвърли всички в шок с това решение

https://kliuki.net/liubopitno/lili-ivanova-hvarli-vsichki-v-shok-s-tova-reshenie/166582 Kliuki.net
Лили Иванова хвърли всички в шок с това решение

Планирала е бенефиса си за 4 декември

Оказва се, че краят на активната концертна дейност на Лили Иванова е близо.

За огромно разочарование на феновете си, най-обичаната  и популярна българска изпълнителка е планирала да сложи край на концертната си дейност. Това ще се случи в край на тази година, когато официално приключва националното й турне.

Лили Иванова хвърли всички в шок с това решение

Тя вече е съобщила на най-близките си, че бенефисът й ще се състои на 4 декември. За тази дата е насрочен краят на изтощителното й турне. Очаква се тогава публиката да надхвърли 13 хиляди души като билетите почти са продадени.

Интересното е обаче, че 83-годишната певица не е обяснила дори пред най-близките си поради каква причина възнамерява да сложи край на концертите си. По всяка вероятност дори и нейният организъм вече не е в състояние да издържи огромното натоварване.

Запознати издават, че след всеки един концерт, са й нужни по 2-3 дни, за да се възстанови. Освен това я измъчват силни ставни болки, както и болки в кръста, а и краката й не я държат. Тя обаче няма намерения да приключи с музиката.

Нещо повече – Лили Иванова планира да запише нови песни, както и да създаде платинен сборен албум с най-големите й хитове. Певицата даже пише автобиографична книга, която планира да представи с турне.

Съмненията, че Лили Иванова се справя трудно с натоварванията покрай концертите се появиха преди около месец, когато отложи концерта си във Велико Търново. Тогава бе лансирана версията, че певицата е повалена от грип или коронавирус, но самата тя не направи какъвто и да било коментар по темата.

Близки до певицата обаче твърдят, че проблемът бил свързан със ставите й. За да не разочарова верните си фенове, тя сметнала, че е по-добре да отложи концерта, отколкото да се придвижва трудно и да бъде упрекната, че не се е раздала на сцената.

Припомняме, че миналата есен тя отново бе застигната от ставния проблем и това затрудни придвижването й по време на концерта в Античния театър в Пловдив. Наложи се да мине на обезболяващи инжекции, за да не разочарова публиката. Точно тогава журналистът Георги Тошев й нанесе много сериозна обида, обявявайки, че всяко нещо си има начало и край.

За момента певицата категорично отказва да коментира пред медиите темата за пенсионирането си. Тя винаги е застъпвала тезата, че артистът никога не слиза от сцената и работи до последния си дъх. В този ред на мисли тя няма да обяви край на кариерата си, а просто ще прекрати концертната си дейност. Мълвата понесе, че певицата се пенсионира с 20 млн. лв.

Източник: Уикенд