март 28, 2024

Лидка Скалата принуди Златка Райкова да се извини на Алисия (Как ги сдобри?)

https://kliuki.net/kliuki/lidka-skalata-prinudi-zlatka-raykova-da-se-izvini-na-alisiya-kak-gi-sdobri/153067 Kliuki.net
Лидка Скалата принуди Златка Райкова да се извини на Алисия (Как ги сдобри?)

Лидка Скалата е истинската причина Алисия и Златка Райкова да се помирят.
Както стана ясно наскоро, дългогодишните врагове Алисия и Златка Райкова вече го играят първи приятелки. Двете бяха замразили отношенията си след скандално интервю с "Горещо". Там плеймейтката нарече певицата "сотаджийка", защото била на повикване. Ако с основата на скандала може да се постави Валери Божинов, то в центъра на сдобряването е Лидка Скалата!
Кандидат-свекървата на Алисия се е заела с нелеката задача да сдоби две от най-добрите си приятелки. Станоева си е дружка със Златка Райкова, но покрай любимата на сина си леко се отдръпнала от нея. Никак не й се нравело как тя се е отнесла към бъдещата майка на внуците й. Затова Лидия не веднъж заявила на Злати, че е време да се извини на певицата и да постигнат мир.
Райкова първоначално се дърпала и не искала да се занимава с Алисия. Но, както знаем, Лидка Скалата е жена на място и винаги постига целите си. Затова тропнала с крак на Райкова й и поставила ултиматум - или да се извини на любимата на Бирмата, или ще прекратят всякакви отношения. Така от няма накъде плеймейтката поискала прошка от жената, която нарече с толкова грози думи!
"Много съжалявам за това. Беше глупаво. Извиних й се лично", разкаяла се Райкова. Това се случило по време на обща среща, която Лидка Скалата организирала. На нея двете изчистили недоразуменията помежду си и заровили томахавката. Алисия, обаче, продължава да обяснява, че са се събрали покрай общите си гримьор и фризьор. Вероятно не иска да говори за любимата си свекърва, въпреки че всички знаят колко са си близки, пише hotarena.net.
[caption id="attachment_130370" align="alignnone" width="300"]Лидка Скалата помири Алисия и Златка Лидка Скалата помири Алисия и Златка[/caption]
Сега Алисия и Златка Райкова са все по-подозрително близки. Певицата дори стана рекламно лице на новата колекция на плеймейтката, подвизаваща се предимно като дизайнерка напоследък. А Лидка Скалата е повече от доволна от себе си. Сега й остава и да ожени любимката си със сина си Жоро и всички да заживеят щастливо!