април 19, 2024

Лидка Скалата на нож с Преслава заради новия й

https://kliuki.net/kliuki/lidka-skalata-na-nozh-s-preslava-zaradi-noviya-y/146607 Kliuki.net
Лидка Скалата на нож с Преслава заради новия й

Лидка Скалата се отрече от певицата след скандалните й снимки

Лидка Скалата и и бившата й кандидат-снаха Преслава са скарани , това е новината от последните няколко часа. Лидия сложи край на близките си отношения с гласовитата чалгаджийка и изтри всичките им общи снимки, на които двете позират заедно. Бизнесдамата престана да бъде почитател на профила на Преси в Инстаграм.

[caption id="attachment_92364" align="aligncenter" width="300"]С приятелството между Лидка Скалата и Преслава е свършено С приятелството между Лидка Скалата и Преслава е свършено[/caption]

Разривът между Скалата и Преслава беше очакван, тъй като фолк фурията и Жоро Бирмата окончателно се разделиха. Лидка нямала нищо против да купонясва с бившата на сина си, но каква била голямата й изненада, когато видяла фотосите на пайнерката, на които се целува похотливо с Христо Попов, известен варненски бизнесмен. Разочарована от разпуснатото поведение на Преслава, тя едва сега разбрала, че жестоко се е лъгала, като я смятала за достойна да й стане снаха. Папарашката снимката я разстроила много и бизнесдамата сложила точка на всякакви контакти с фолк изпълнителката.

Неотдавна добричлийката едва не разплака зрителите на „Папараци“, когато през сълзи призна, че любовта й към Георги Станоев е твърде силна, но фактически невъзможна. Доста от почитателите й се вързаха и повярваха в искреността й.

Не мина много време от изповедта на Преси и тя се хвърли в прегръдките на следващия по ред богат бизнесмен, за да не прави изключение на правилото, че чалгаджийките си падат по богаташи с тлъсти портфейли. Бързо забрави силната любов към Станоев, за която даже рони сълзи, научиха от hotarena.net.

Не една или две бяха клюките за нейните похождения. Слуховете я свързваха с няколко различни мъже, с които публично фриртува. Откакто е сама не се срамува да се отдава на безумни свалки.

Дълбоко огорчената, от лекото поведение на пайнерката, Лидия чак сега разбра колко много се е заблуждавала и тутакси прекрати приятелството си с нея, което вече е в историята.