Лейди Гага в София пяла на плейбек? (ВИДЕО ФАКТИ)

Лейди Гага в София разочаровала феновете си с пеене на плейбек, твърдят интернет потребители по форумите

Лейди Гага в София
Лейди Гага в София

Лейди Гага в София пяла на плейбек. Този слух се носи упорито по форумите и предизвика ожесточени спорове.

Според едни световноизвестната изпълнителка тотално се е изложила с фалшиво пеене, като в моментите, когато е звучала добре, всъщност е била на плейбек. Други са категорични, че звездата никога не би си позволила да го направи, тъй като има уникален глас.

Kliuki.net реши да се порови за доказателства. Попаднахме на старо видео на Лейди Гага, където певицата в действително пее на плейбек на свой концерт. Клипът е качен в YouTube и е озаглавен: Лейди Гага – Sextape (и нейното плейбек пеене).

Лейди Гага в София
Танцьори излизат от гагата на Лейди Гага в София

Можете да видите видеото по-долу – обърнете внимание на частта от 1:47 до 1:52 мин, където осезателно се усеща, че певицата не пее на живо.

Сравнихме с клип от концерта на Лейди Гага в София вчера. В действителност на места се усещат силно подчертани разлики в пеенето й.

Според запознати от музикалната индустрия това е съвсем нормално. „Дори и световноизвестни изпълнители като Лейди Гага се изморяват и имат нужда от „сайдкик”. Няма нищо смущаващо в това, че се чува плейбека – певицата го съчетава с пеене на живо, като на моменти дори импровизира, за да разчупи песента си”, разясняват специалисти от музикалните среди.

А според вас на плейбек ли пя Лейди Гага в София?

3 коментара
  1. Ignat Genev казва

    Разочаровала е друг път. БЯХТЕ ли там да видите или ако сте били, значи и толкова се сещате. Как не ви е срам? Вместо да похвалите огромния труд и организация на цялото това мега шоу, вие търсите под вола теле. Боклуци!

  2. Katya Ivanova казва

    Това са пълни глупости…да вземе да се гръмне този, който ги е писал или да се върне в първи клас да довърши образованието си.

  3. Yoana Spasova казва

    Скапаняци! Гага пя и на пианото и акапелно! Дори останалите песни да са били не плейбек, с трите песни, които изпя акапелно и на пианото доказа какъв силен и хубав глас има! Друг е въпросът, че има беквокали и синбек, а тя пее с него…._. тъпи хора

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.