март 28, 2024

Кървави сблъсъци на украински мафиоти с местни гангстери на Златните и Слънчака

https://kliuki.net/skandali/karvavi-sblasaci-na-ukrainski-mafioti-s-mestni-gangsteri-na-zlatnite-i-slanchaka-3/166366 Kliuki.net
Кървави сблъсъци на украински мафиоти с местни гангстери на Златните и Слънчака

Украински сутеньори и наркотрафиканти монополизираха търговията с плът по морето. Очакват се трупове. Местните бабаити в шок, започват престрелки между групировките

Истинска война, съизмерима по кръвожадност с инвазията на Путин в Донбас се очаква да пламне по родното Черноморие. Преди дни в София е забелязано украинското страшилище Виталий, по прякор “Руснака”. Той се е придвижвал със 7 бронирани лимузини, оборудвани със заглушители за джиесеми.

Кървави сблъсъци на украински мафиоти с местни гангстери на Златните и Слънчака

Кръвожадният славянин слага ръка върху бизнеса с проституция, наркотици и търговия с оръжия в родината ни, издават оперативни работници. Той е капо ди тути капи и в трафика на бежанки от Киев, Одеса, Харков и други размирни зони в родината си. Твърди се, че Виталий се ползва с протекциите на влиятелни политици от обкръжението на Володимир Зеленски, а част от кървавите му пари отивали директно за подкупи на депутати и министри у нас. Говори се, че хич не го било еня за нашите силови босове, които подигравателно наричал “слабаци”, “женчовци” и “меки китки”.

За параван “Руснака” регистрирал няколко легални фирми в София за да има основание да се среща с отговорни държавни фактори, легендиран като родолюбив киевски предприемач, подгонен от бомбите на Путин. Реално той се хвалел, че нашите управляващи му обещали да концесионира поне 3 плажа на юг и един между Златни Пясъци и Свети Константин и Елена на север. Те щели да бъдат отнети от главорезите на СИК и Митьо Очите. Заедно с чадърите, Виталий щял да им измъкне под носа и най-оборотните обекти за пласиране на женска плът, “бело” и прочие стимуланти. Приходите само от една “точка” се изчисляват на 20 млн. лв. на сезон. Наред с това през чешките си и румънски фирми тарторът яко пазарувал оръжия от няколко крупни търговци, единият от които имал бизнес в Украйна и по тази линия се познавали от години. Нашенският оръжейник на достолепна възраст се ползвал с огромен авторитет в институции и служби у нас и срещу тлъст процент му организирал “коридор” в няколко министерства, където Виталий вече е скъп гост.

Заверата не останала незабелязана от тукашните мутри, които отдавна му били вдигнали мерника. Въпреки мерките за сигурност, нашенците го бройкали на всяка крачка и му готвели покушение. Не случайно в полицейските среди се шушука, че съвсем скоро на родна почва ще гледаме римейк на инвазията на Москва в Украйна.

На мястото на руския агресор този път щели да бъдат страшилища от ранга на Митьо Очите, Стамбата и прочие “лейтенанти”,“полковници” и “генерали” със страховити прякори. От началото на бежанската криза местните силоваци търпят загуба след загуба в сводническия и нарко занаят, а пачките им прогресивно изтъняват. Украинските гангстери наводниха хотели, държавни бази и частни квартири с руси изкусителки и шанаджии.

Нашенските босове първоначално решили да цакат украинските сводници “по устав”, пускайки сигнали за проституция и търговия с дрога в МВР. За тяхно нещастие, куките се правели на разсеяни, а шефовете им отказвали да ударят бандите от Одеса по политически причини. Нещо повече - по върховете на МВР вече блажели от гангстерите-бежанци и били кьорави за дертовете на Митьо Очите и сие. За да въздадат справедливост, нашенските силоваци вече пратиха десетки “честитки” под формата на кирки в лимузините на конкуренцията. Нападенията над “украински семейства” също били предупреждение от местни главорези. Оперативни сведения сочат, че в началото на юли се очаквало първото яко меле в култова дискотека по южното море. Вече били засечени разговори и срещи на местни главорези както в столицата, така и по знакови курорти. Нищо чудно сезонът да стартира с убийство, което ще бъде приписано на пропутинстки симпатизанти, а органите на реда ще останат слепи за истинския проблем с украинските сводници, прогнозират криминалисти.

Източник: mreja.bg