март 28, 2024

Купиха ли Николина Ангелкова?

https://kliuki.net/skandali/kupiha-li-nikolina-angelkova/166398 Kliuki.net
Купиха ли Николина Ангелкова?

Ситуацията става все по-заплетена

Бившият туристически министър в два кабинета на Бойко Борисов – Николина Ангелкова, също е получила гореща оферта от ПП.

Както сами се досещате, целта е била тя също да присъедини гласа си към управляващите, за да може правителството на Кирил Петков да се закрепи.

Всеизвестен е фактът, че преди няколко дни от ПП намекнаха, че може да получат подкрепа от някои депутати от ГЕРБ, при все, че именно партията на Борисов е вносител на вота на недоверие срещу кабинета на Кирил Петков.

Купиха ли Николина Ангелкова?

В този ред на мисли пробивът срещу бивш министър на ГЕРБ изглеждаше като „мисия невъзможна“, но само на пръв поглед… Оказва се, че пробивът е бил осъществен преди около седмица и то лично от Даниел Лорер и неговата съпруга Виолета.

Запознати издават, че семейството изкарало изминалия уикенд в южната ни съседка в компанията на Николина Ангелкова. Триото умело начертало стратегия за точния начин, по който тя да гласува за ПП по важни за партията теми.

По всяка вероятност Николина Ангелкова ще отсъства от парламента по време на гласуването на вота на недоверие срещу кабинета „Петков“. Като причина за това ще бъде посочен „здравословен проблем“.

И тук идва още един много любопитен и в същото време важен момент – Николина Ангелкова и Виолета Лорер, са най-добри приятелки. Малцина са наясно с факта, че семейство Лорер са кумове на Ангелкова. Припомняме, че през 2014 година ексминистърът на туризма сключи брак с бизнесмена Христо.

Достъпът на журналисти до пищната церемония бе забранен. За сметка на това Ангелкова разпространи снимка до медиите единствено от официалната сватбена фотосесия.

Може би тя съвсем умишлено е скрила имената на кумовете от медиите

Бракът на Христо и Ангелкова обаче се разтури преди година. Въпреки това тя е запазила близките си отношения със семейство Лорер. Според запознати към днешна дата тя прокарва интереси в туристическото министерство именно чрез кумата си Виолета.

Функционери от ГЕРБ са категорични, че Ангелкова не би предала Бойко Борисов. Те твърдят, че лидерът им няма никакви съмнения относно лоялността й. В този ред на мисли припомнят, че преди година имало опит да се сътвори интрига от близостта й с Лорер, но тя не минала пред Борисов.

Източник: Уикенд