април 19, 2024

Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа: Истина е, скарахме се много крайно! (Вижте първия му коментар за случилото се)

https://kliuki.net/kliuki/kubrat-pulev-progovori-za-razdyalata-s-andrea-istina-e-skarahme-se-mnogo-krayno-vizhte-parviya-mu-komentar-za-sluchiloto-se/158303 Kliuki.net
Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа: Истина е, скарахме се много крайно! (Вижте първия му коментар за случилото се)

Кубрат Пулев потвърди, че с Андреа вече не са заедно

Кубрат Пулев за първи път проговори за раздялата си с Андреа. Досега боксьорът пазеше мълчание и отказваше да разкрие какво точно се е случило помежду им. Пред в. Монитор обаче Кобрата даде откровено интервю, в което потвърди, че с певицата действително вече не са заедно. И то след няколко раздели. [caption id="attachment_156403" align="aligncenter" width="900"]Кубрат Пулев и Андреа раздяла Снимка: Фейсбук[/caption] "Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин. По медиите се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици." Боксьорът разкри още, че за да бъде един спортист успешен, има нужда човекът до него да му дава крила и да го кара да лети. "Подобна подкрепа е способна да прави чудеса. Подобна подкрепа може да вдъхне нечовешка сила и енергия.", категоричен е той, предават от Блиц.