април 19, 2024

Кристина Патрашкова откровена за Николета Лозанова: Тя е феномен, но не и пример! (Вижте защо)

https://kliuki.net/kliuki/kristina-patrashkova-otkrovena-za-nikoleta-lozanova-tya-e-fenomen-no-ne-i-primer-vizhte-zashto/152825 Kliuki.net
Кристина Патрашкова откровена за Николета Лозанова: Тя е феномен, но не и пример! (Вижте защо)

Кристина Патрашкова доброволно напусна "Папараци" и последва Николета във ВИП Брадър.

Рокадата в тв таблоида и махането на Николета Лозанова е топ светска тема вече половин месец. А довереницата на плеймейтката Кристина Патрашкова излезе с откровена изповед за нея, в която се казват без премълчаване много истина. Повечето от тях са ясни на всички, но някои не искат да ги признаят. Типично в свои стил, журналистката предпочита да бъде чиста пред себе си и другите и свали картите на масата. Тя обяви, че сама е напуснала "Папараци" и го е чувствала като свой дълг. Иван и Андрей са настоявали да остане, но Патрашкова предпочете да остане вярна на Николета. Не за друго, а защото я смята за явление! Освен че е най-коментираната жена у нас, Лозанова е феномен в родната медийна среда. Кристина не пести суперлативи и я определя като дисциплинирана в работата и с ясна представа за себе си с всички плюсове и минуси. Тя я определя като "тотално комерсиален продукт" и "Маркетингов продукт". Но в това Патрашкова не влага лоши чувства. Защото е наясно, че Николета знае своето място и не се бута там, където не й е работата. Няма претенциите да бъде образована и ерудирана. Тя умее да продава и да кара притежателите на куп елитни дипломи да й завиждат. "Не е съвършена, но поведението й е по-приемливо от това на куп депутатки, които прокарват лобистки закони в парламента, от които трупат пачки. Или на журналистки и водещи, които канят неслучайни хора и задават неслучайни въпроси срещу финансова мотивация", умува журналистката.

Въпреки че категорично признава успеха на Николета,

който е постигнала по своя си начин, Патрашкова призовава младите момичета да не я приемат като свой пример за подражание. "Идеалният вариант би бил тя да изглежда по този начин и да е интелигентна, амбициозна, да е завършила „Харвард” и да работи по сложен проект, с който да кандидатства за Нобелова награда. Гениалните учени обаче не са впечетляващи физически, а и външният вид за тях няма никакво значение", завършва Кристина. [caption id="attachment_129196" align="alignnone" width="300"]Патрашкова направи обективно описание на феномена Николета Патрашкова направи обективно описание на феномена Николета[/caption] Патрашкова захапа задочно и новата водеща на "Папараци" Венета Райкова. След нейното напускане, тя се обяви за царицата на интервютата. А довереницата на Николета я изкритикува за пошлите въпроси, които задава на събеседниците си и попита риторично кой го интересува дали някой е гей или колко струва еди-коя-си за час.