март 28, 2024

Кресида Бонас направи за смях Меган Маркъл (Бившата на Хари натри носа на съпругата му - Всичко за скандала)

https://kliuki.net/kliuki/kresida-bonas-napravi-za-smyah-megan-markal-bivshata-na-hari-natri-nosa-na-saprugata-mu-vsichko-za-skandala/158087 Kliuki.net
Кресида Бонас направи за смях Меган Маркъл (Бившата на Хари натри носа на съпругата му - Всичко за скандала)

Кресида Бонас направи за смях Меган Маркъл

Меган Маркъл се черви от срам и то заради бившата приятелка на принц Хари. Херцогинята, която явно се е взела за световна звезда, отказва да отиде на сватбата на Кресида Бонас, тъй като се чувства адски неудобно. Хари от своя страна вече е потвърдил официално поканата и категорично ще присъства. Меган е оставила предложението отворено, но според мнозина, тя ще си остане у дома, защото се чувства засрамена. Причината за това е, че Кресида успя да я направи за смях в кръговете, в които двете се движат в Лондон. Известно е, че Хари и бъдещата младоженка правеха опити да рестартират връзката си, когато той се запозна с Меган Маркъл и прекрати любовните си отношения с Кресида заради нея. Двамата обаче останаха много добри приятели, а принцът е в прекрасни отношения и с майката на бъдещия й съпруг - маркиза Милфорд. Самият той запозна ексгаджето си с приятеля й Хари Уентуърт — Стенли на едно от партитата, на които и двамата гостуваха докато бяха заедно. Малцина знаят, че Меган е много ревнива спрямо бившите на съпруга си и дори е изключила Челси Дейви и Кресида Бонас от сватбения си прием след церемонията.  Това си е своеобразно унижение, тъй като партито не е само празник за двойката, но и едно от най-големите социални събития във висшите кръгове на аристокрацията си. С действията си Меган не само целеше да унижи двете, но и показа страх.

Урок по дипломация.

И явно има защо да се тревожи. Говори се, че херцогинята прави всичко, за да не позволи на Хари и Челси да се срещат. Но не успя да постъпи по този начин и с Кресида. Приятели на принца казват, че той бил във възторг от поканата. И веднага се обадил на бившата си, за да я поздрави. И да каже, че ще отиде на сватбата й. "Те са страхотни приятели. Запазиха перфектни отношения дори след раздялата. Меган обаче вероятно няма да го придружи. Тя не се чувства удобно в компанията на бившите му", разказват от обкръжението на принца, пише "Дейли мейл". За Меган поканата е своеобразен шамар. Херцогинята всъщност за пореден показа, че не може да се държи на ниво. Тя отказа да покани Челси и Кресида на сватбения им прием с Хари. Въпреки че той успя да се наложи за присъствието им в църквата. А след това се постара да направи всичко, за да изолира и двете от събитията, на които те присъстват. Братовчедка му принцеса Йожени обаче им се реваншира, когато ги покани не само на сватбата си, но и на тържествата след нея. И по този начин успя да си го върне на Меган, заради това, че провали сватбеното й тържество. Когато обяви на всеослушание, че е бременна, без да се съобрази с младоженците. [caption id="attachment_155322" align="aligncenter" width="300"]Бившата на принц Хари направи за смях Меган Маркъл сн. Инстаграм Бившата на принц Хари направи за смях Меган Маркъл снимки колаж: Инстаграм[/caption] Поканите за сватбата на Кресида още не били излезли от печат, когато Меган и Хари получили своите. Няма съмнение, че за херцогинята това си е жесток шамар. С жеста си Кресида не само й показа, че цени много Хари като приятел, но също така, че тя е над нещата. И  дори и една връзка да е приключила, това не пречи бившите партньори да бъдат добри приятели. А освен това й преподаде урок по дипломация, който няма да й е излишен. При това не само в двора.