март 29, 2024

Кирил Петков и Лена Бориславова спали в апартамент за 500 евро на нощ в Солун (Нови пикантни разкрития за воаяжа им)

https://kliuki.net/kliuki/kiril-petkov-i-lena-borislavova-spali-v-apartament-za-500-evro-na-nosht-v-solun-novi-pikantni-razkritiya-za-voayazha-im/166393 Kliuki.net
Кирил Петков и Лена Бориславова спали в апартамент за 500 евро на нощ в Солун (Нови пикантни разкрития за воаяжа им)

Кирил Петков и Лена Бориславова са спали в една стая в Солун, узна Kliuki.net.

Официалното съобщение гласеше, че двамата са летели с правителствения самолет, за да присъстват на вечерята на високо равнище на ПСЮИЕ. На видеата и снимките от официалното събитие обаче се вижда, че столовете и на двамата са празни.

Говори се, че причината за това е обидата на Кирил Петков, че не е било предвидено място за съветничката му „и още нещо“ на трапезата. Затова той се появил чак към 22 часа.

По-любопитното обаче е какво се е случвало след това. А именно – фактът, че той и Лена са били настанени в една и съща стая в тузарския хотел Хаят. И по-конкретно – просторен апартамент от 100 квадрата 201А, който има изглед към градината. Една нощувка в него в момента се харчи за 530 евро.

Премиерът и уж само говорителката му са се прибрали заедно във въпросния апартамент, а на сутринта рано-рано са се изнесли от него, за да не бъдат забелязани от любопитни очевидци.

За техен ужас обаче, в Хаят по това време имало настанени и не малко българи. Които забелязали височайшите гости. Както и фактът, че те очевидно спят заедно. В едно помещение.

Източник: Уикенд