април 25, 2024

Символично! Кейт Мидълтън с бижутата на кралицата за 40-я си РД (Вижте как показа, че ще заеме трона - Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/simvolichno-keyt-midaltan-s-bizhutata-na-kralicata-za-40-ya-si-rd-vizhte-kak-pokaza-che-shte-zaeme-trona-snimki/165462 Kliuki.net
Символично! Кейт Мидълтън с бижутата на кралицата за 40-я си РД (Вижте как показа, че ще заеме трона - Снимки)

Херцогинята на Кеймбридж стана на 40 г днес, на празника си почете кралицата, не забрави и свекърва си

В чест на 40-ия юбилей на Кейт Мидълтън от двореца Кенсингтън пуснаха три нови портрета на рожденичката. Фотосесията, която е дело на Паоло Роверси е направена през ноември миналата година. Фотографът призна, че за него е било голяма чест да снима Нейно Кралско Височество като споделя, че бил трогнат нейната топлина и приятелско отношение. Роверси признава, че е поразен от блестящите очи на Кейт, които отразяват красотата на душата и от усмивката й, която показва, че е жена с голямо сърце. Освен това херцогинята го пленила с положителната си енергия, с която може да даде надежда на целия свят. [caption id="attachment_190719" align="aligncenter" width="262"]Символично! Кейт Мидълтън с бижутата на кралицата за 40-я си РД (Вижте как показа, че ще заеме трона - Снимки) Херцогинята с червена сатенена рокля и диамантени обеци от колекцията бижута на 95-годишната Елизабет.[/caption] Символично! Кейт Мидълтън с бижутата на кралицата за 40-я си РД (Вижте как показа, че ще заеме трона - Снимки) - Снимка 2 [caption id="attachment_190718" align="aligncenter" width="256"]Символично! Кейт Мидълтън с бижутата на кралицата за 40-я си РД (Вижте как показа, че ще заеме трона - Снимки) - Снимка 3 Катрин почете и свекърва си със сапфирения годежен пръстен на принцеса Даяна и диамантени и перлени обеци.
Снимки: Инстаграм[/caption] И наистина на фотосите Катрин изглежда безупречно. Тя носи бижутата на кралица Елизабет и покойната си свекърва принцеса Даяна. Херцогинята  на Кеймбридж е избрала за снимките три емблематични и специални за нея места: Беркшир, който е в южната част на Англия и там е израснала, Сейнт Андрюс в Шотландия, където се срещна с Уилям и остров Ангълси където бе първият им дом като семейство, предават от graziamagazine.ru. А феновете избухнаха с коментари в социалната мрежа и пишат: „Зашеметяващо. Не можете да си купите такава класа. Или си роден с това, или не си. Честит рожден ден, херцогино❤️”, „Нямам думи. Това е спиращо дъха красиво. Нашата Кейт Великата”, „Гордея се, че съм британка... ще имаме красива кралица.”, „Прекрасна ❤️❤️ Кралица Кейт”, „Най-добрата й снимка. Елегантност и грация за разлика от нейната снаха”, са само малка част от комплиментите, с които я засипаха.