март 29, 2024

Кейт Мидълтън и Камила пристигнаха заедно за юбилея на Елизабет II (Меган Маркъл тотално отсвирена от церемонията – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/keyt-midaltan-i-kamila-pristignaha-zaedno-za-yubileya-na-elizabet-ii-megan-markal-totalno-otsvirena-ot-ceremoniyata-snimki/166292 Kliuki.net
Кейт Мидълтън и Камила пристигнаха заедно за юбилея на Елизабет II (Меган Маркъл тотално отсвирена от церемонията – Снимки)

Кейт Мидълтън и Камила пристигнаха заедно за празненствата по случай юбилея на Елизабет II, видя Kliuki.net.

Съпругата на принц Уилям и жената на Чарлз бяха заедно в кралска карета и видимо се наслаждаваха на компанията си. Заедно с тях бяха и трите деца на Кейт и Уилям. Жената на принц Хари – Меган Маркъл изобщо не присъстваше на церемонията, което се и очакваше.

Тя и Хари се оттеглиха от кралските си задължения реди 2 години и обявиха, че не искат повече да бъдат старши членове на кралското семейство. Затова и няма как да стоят редом до кралицата, Кейт, Уилям, Чарлз и останалите.

Те ще се присъедният към тържествата по-късно, а кралски експерти прогнозират, че Маркъл, типично в неин стил, ще опита да измисли някаква провокация, за да привлече вниманието към себе си.

Нещо, което ще й се получи доста трудно, предвид бляскавата визия и поведение на съпругата на принц Уилям, коментират експерти. Кейт буквално блестеше в елегентен тоалет на Алекзандър Макуин.

Тя отправи почит и към покойната си свекърва принцеса Даяна, избирайки за събитието бижута от нейната колекция – обеци с диаманти и сапфир, заедно с колие със същите камъни.