април 19, 2024

Кейти Холмс смени Том Круз с младок (Новият ѝ може да е син на актьора – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/keyti-holms-smeni-tom-kruz-s-mladok-noviyat-mozhe-da-e-sin-na-aktyora-snimki/166288 Kliuki.net
Кейти Холмс смени Том Круз с младок (Новият ѝ може да е син на актьора – Снимки)

Кейти Холмс за пореден път зачеркна Том Круз

Красавицата вече е приключила с голямата си любов. И след като преживя две неуспешни връзки, дойде ред и на трета. Актуалният ѝ любим се казва Боби Уутън и се вихри като басист и композитор. На всичкото отгоре е с цели десет години по-млад от нея.

Макар и само на 33, Боби няма нищо против официално да разхожда каката на публични събития. Влюбените престанаха да крият връзката си и се появиха в комплект на 14-ия годишен филмов фестивал Chanel Tribeca Artists Dinner. Събитието се проведе в Балтазар, Ню Йорк.

Кейти Холмс смени Том Круз с младок (Новият ѝ може да е син на актьора – Снимки)
Кейти Холмс се наслаждава на новата си тръпка Снимка: Инстаграм

Така 43-годишната Холмс замени Том Круз с младок. На практика Боби му е почти като син. Разликата във възрастта явно изобщо не притеснява двойката и те се наслаждават един на друг. Както изглежда, намеренията им да останат заедно, са сериозни. Неслучайно точно сега афишираха отношенията си в публичното пространство.

Кейти Холмс смени Том Круз с младок (Новият ѝ може да е син на актьора – Снимки) - Снимка 2
Двамата се радват на компанията си Снимка: Инстаграм

И ако бившият се ожени за религията си, актрисата твърдо е решила да го изстреля в миналото. На кадрите, споделени в мрежата, със сигурност личи колко е горда с актуалния си избраник. За околните Кейти Холмс е безкрайно омагьосана от поредната си любов и с радост иска да го изкрещи на всички. Каквото и да ѝ струва това.

Кейти Холмс смени Том Круз с младок (Новият ѝ може да е син на актьора – Снимки) - Снимка 3
Младокът няма нищо против да джитка с каката Снимка: Инстаграм

Източник: woman.bg