март 29, 2024

Камелия разкри сензационно: Не винаги съм била вярна на Цветин! (Задава ли се сватба най-сетне?)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-razkri-senzacionno-ne-vinagi-sam-bila-vyarna-na-cvetin-zadava-li-se-svatba-nay-setne/151271 Kliuki.net
Камелия разкри сензационно: Не винаги съм била вярна на Цветин! (Задава ли се сватба най-сетне?)

Камелия призна за криза в отношенията си с Цветин.

Връзката на Камелия и Цветин е давана за пример в родния шоубизнес. Огън момичето на поп-фолка има повече от скандален имидж и е на сцената толкова години, колкото е и в любовта със своя мъж. Догодина двамата ще отпразнуват 20 години любов. Но за цялото това време така и не се решиха да минат под венчилото и да създадат семейство. А дали вече не е дошло времето за тези сериозни крачки? 48-годишната Камелия намеква, че с Цветин не веднъж са дискутирали темата за венчавка. И двамата нямат нищо против и са съгласни да преживеят и това събитие. Но сякаш това не им е фикс идея и затова все отлагат във времето. Въпреки това, годишнината е идеален повод да официализират любовта си пред закона и църквата. Така че нищо чудно догодина най-сетне да видим певицата в бяла рокля. А като знаем какви са купонджии с Цветин, със сигурност сватбата им ще бъде събитието на годината! За още едно щастливо събитие обаче си мечтае Камелия. тя е категорична, че рано или късно ще стане майка. Както е известно отдавна, изпълнителката на "Ти си" няма възможност да забременее по естествен път.

Тя подчертава, че може и да не бъде родилка,

но ще бъде майка, родител. Също така опровергава слуховете, че смята да осинови дете като споделя, че дори не знае каква е процедурата. Камелия е сигурна, че ще намери своя начин да бъде майка. Вероятно точно сега е моментът за подобни стъпки, защото певицата чувства връзката си с Цветин по-силна от всякога, пише hotnews.bg. Тя за първи път проговаря за временната раздяла със своя любим. Охладняването в отношенията им е продължило около година. През това време те не са спирали да се виждат, но са били някак далечни един от друг. Огън момичето не крие, че в техния живот през това време за влезли и други хора. Това навежда на мисълта, че явно двамата не винаги са си били верни. [caption id="attachment_120936" align="aligncenter" width="300"]Камелия и Цветин са по-влюбени от всякога Камелия и Цветин са по-влюбени от всякога[/caption] Но пък Камелия не определя този период като кошмарен, а дори е благодарна, че го е изживяла. Имала е нужда да бъда сама и да преосмисли чувствата си. А сега е категорична, че Цветин е нейният човек до живот!