април 23, 2024

Камелия Присадашка се фука с ултра модния си дом в Черешката на тортата (Дерматоложката шашна  с показност и суета – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-prisadashka-se-fuka-s-ultra-modniya-si-dom-v-chereshkata-na-tortata-dermatolozhkata-shashna-s-pokaznost-i-sueta-snimki/166249 Kliuki.net
Камелия Присадашка се фука с ултра модния си дом в Черешката на тортата (Дерматоложката шашна  с показност и суета – Снимки)

Префърцунената дерматоложка превърна шоуто в панаир на суетата

Камелия Присадашка, която участва първа в новия сезон на Черешката направи показна демонстрация на лукс и помпозност.

Заможната дерматоложка, която не се ползва с голяма известност сред широката публика и е непозната за зрителите едва ли ще бъде запомнена от тях със скъпарската вечеря, която сервира на гостите си.

Явно заможната дама се е съгласила да участва в кулинарното шоу, за да направи реклама на луксозния живот, който води и доходоносния си бизнес като лекар-дерматолог. Както и да впечатли публиката с лукса в който живее.

Още в самото начало Камелия представи артистичното си жилище, което е доста голямо и подредено стилно. Освен, че притежава кухня, която зрителите нарекоха космическа, дамата я е оборудвала с всевъзможни  уреди за готвене. Които не всяка домакиня има щастието да притежава. Може да се каже, че госпожа Присадашка има такива, които са по последен писък на модата. Като например уред за варене, печка единствено само за печива и всякакви други джаджи. Които облекчават готвенето.

Зад кухненския плот обаче Камелия не можа да покаже впечатляващи умения като кулинар. Прекалено бъбрива и меланхолична, дерматоложката трябваше да бъде подканяна от мъжа си. Според зрителите въпреки, че менюто от морски деликатеси бе наречено шедьовър тя нищо не е сготвила сама. „Само включвала уредите и държала горелката, а повечето неща били купени готови,  другите станали, благодарение на съпруга й”, критикуват я феновете Който както тя обяви бил по-добър готвач от нея.

Ето защо публиката я определи като изключително скучна домакиня. Но пък показа всичко, с което искаше да се изфука.

„Скука, никакви разговори. Всичко липсваше , освен ястията на бавна фурна,.”, „Слаба като домакиня - не може да готви, показ на възможности, страхотно меню , доста купени ястия и най-вече човек без лице”, гневят се зрителите и добавят: „Изключително скучна вечер. Пролича си, че женичката неможе да готви. Като гледах как пипа с двата пръста … Не мога да разбера защо канят такива, които се фукат с парите си. Общо взето почна да залязва това предаване, а беше толкова интересно.